» »

Hard Disk

Hard Disk

Hux ::

Kopujem nov disk ki nesme biti manjsi od 80GB in pocasnejsi od 7200rmp. Torej glede tega branja o umrlih IBMovih diskih mi je kr slabo postalo ker sem prav tega mel namen kupit :'( .

Trenutno mam Maxtora 6.4GB 33ATA star ene 4 leta ko sem racunalnik novi kupo in bog samo ve kolk je disk res star vendar moram rect. Sem bil enkrat izredno jezen zaradi glasnosti ventilatorja na procesorju in sem parkart mocno zazgal v racunalnik ob delovanju in disk se vedno deluje brez slabih sektorjev. Torej dobri stari Maxtor vednar glasni ampak jaz sploh nevem kak je pravi novodobni disk tih in hiter torej bo to verjetno sok ampak kirega. Pomagajte.

Zaj me pa zanima kateri disk vi osebno menite da je vreden nakupa in da je dober. Vasa osebna menj me zanimajo.

In se nekaj berem glede hlajenja diskov zakaj jih te moramo hladiti mislim kaj se toti 7200 res grejejo tak hitro ker se nemrec obstajajo 15krmp lol.

AngelOfDeath ::

Kupi seagate al pa ibm (3leta garancije) pa na hlajenje seveda ne pozabi kak 8x8 vent prav pride .:D

Hux ::

Ma mam zaj Ibm 80Gb in povej mi zakaj naj hladim? Ma naj se pece ce cem sej mam 3 leta garancijo pri Powerplusu. :D .

Al pa drugace kje nej ta ventilator kupim?

tec ::

Ze, ce sam naslove threadov pregledas, bos opazil, da se IBMa ne splaca vzet. Kljub temu, da nekateri pravijo, da delujejo brez problemov. Jest ti priporocam Maxtorja, za katerega si na lastni kozi preizkusil, da zadovoljivo deluje. Za karkoli ze pa se bos odlocil, bo prav prislo se dodatno hlajenje. 8x8 vent na 5V, ti ne bo povzrocil nobenga dodatnega suma a vendar bo zadostno hladil disk.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tec ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
939438 (6393) dela
»

HITACHI 7K250 160GB 7200 ATA133 8MB po štirih mescih šel žvižgat rakom.. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
835963 (3819) SebaR
»

160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )

635045 (3617) Jaffa
»

Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )

15310554 (7739) Keyser Soze
»

Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19311464 (7092) ChiefThunder

Več podobnih tem