» »

Majhen problemcek...

Majhen problemcek...

Matty ::

Ko zakljucim z delom na racunalniku, in ko dam SHUTDOWN, se mi racunalnik sicer ugasne, vendar ostanejo prizgani system fan, fan na napajalniku ter cpu fan. Hkrati gori lucka za HDD. Instaliran mam WInXP, WinMe in Linux, povsod isto, tako da to verjetno ni problem softwara.

Bios ima popolnoma iste nastavitve kot pred enim tednom, ko je bilo vse OK. (sem preveril se enkrat).

"popolno" lahko racunalnik ugasnem samo s stikalom na zadnji strani ohisja (s stikalom na prednji strani mi naredi isto kot prej opisano) ali pa ce izvlecem kabel iz ohisja... Nekaj je zelo narobe, po moje ali na plati ali pa na napajalniku... Vse skupaj izgleda kot da je sistem na standby ali v hibernaciji (sem preveril nastavitve v BIOSu, 100% ni to)

Ko prizgem stikalo na zadnji strani ohisja zopet zacnejo laufati vsi ventilatorcki, ...

Nekaj je narobe... mogoce kdo ve kaj? Se to ce kej pomaga... mam Gigabyte 7VTXE MB, AMD XP 1600, Matrox G400 Max, IBM 40 Gb, Quantum 20Gb, DVD, CD-R, ... Ohisje ma napajalnik 250W, ohisje je kupljeno pri Comtronu.

p.s.: ko je racunalnik prizgan dela brez problema!
  • spremenil: Matty ()

AngelOfDeath ::

mogoče te Plošča draži :)

tec ::

En nasvet malo off topic. Razmisljal o nakupu mocnejsega napajalnika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4317903 (14026) G_mAn
»

Sestavljanje računalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
689997 (8459) Helena123
»