Forum » Zvok in slika » VGA vhod proti HDMI/dvi povezavi ?
VGA vhod proti HDMI/dvi povezavi ?
jureus ::
Pozdravljeni!
Upam, da se kdo spozna na te zadeve. Kupil sem si LCD televizor LG diagonale 104cm, nanj sem priklopil računalnik. Sedaj pa imam manjšo težavo, priklopil sem ga preko navadnega konektorja RGB ( se pravi DVI/RGB Piše da je za PC) in ko sedaj igram kašno igro na TVju mi sliko v določenih obrati malo počasi osvežuje. Zanima me če si kupim DVI/HDMI kabel če se bo to izbolšalo ali je vse isto sr.. in je problem v TVju ?
LP in hvala
Upam, da se kdo spozna na te zadeve. Kupil sem si LCD televizor LG diagonale 104cm, nanj sem priklopil računalnik. Sedaj pa imam manjšo težavo, priklopil sem ga preko navadnega konektorja RGB ( se pravi DVI/RGB Piše da je za PC) in ko sedaj igram kašno igro na TVju mi sliko v določenih obrati malo počasi osvežuje. Zanima me če si kupim DVI/HDMI kabel če se bo to izbolšalo ali je vse isto sr.. in je problem v TVju ?
LP in hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590731 (30060) | Dominator |
» | Kateri 4K monitor?Oddelek: Zvok in slika | 7631 (5031) | rokp |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20269 (9782) | kozorog |
» | 32LG2000-no headphone output-kaj zdaj??Oddelek: Kaj kupiti | 2953 (2744) | MonkeyHead |
» | DVI -> HDMI na LCD 42LG5030 brez zvoka?!Oddelek: Zvok in slika | 7722 (5502) | milos75 |