» »

Q6600, trgovine USA ter dober Batch

Q6600, trgovine USA ter dober Batch

M-XXXX ::

Trenutno sem v USA in malo gledam za Q6600. Najceneje sem ga našel za 350$, zanima me katere trgovine priporočate, kateri so dobri Batchi, trenutno sem v Pelsilvaniji, dobro bi bilo da bi mi ga poslali tja, kjer trenutno sem, zanima pa me tudi glede carine!

Daliborg ::

emm....a ti bi to prijavu ? Ker jst bi sam v tosl vrgu pa je. Razn ce rabis racun pisan na firmo.
Aha pa se nekaj, kaj ne bi pocakal raje po 22.? , bojda se spremenijo cene. Pa ce si tak car bi se priporocau da se zame zalozis za 1 q6600. >:D

Lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Glede prijave: Preveč prešnofajo prtlago da bi to lahko to čez spravu;=(
Glede 22: Pocenitve naj bi bile 266$, kar je v sloveniji vse dražje, lahko pričaujemo da bodo cene ene 300evrov, kar je vseeno kar nekaj več kot 350$ Nekje sem ga našel že za 300$
Zdaj pa še kašen odgovor na moja vprašanja!

sthep ::

To se pa ne strinjam. Če je 6850 stane 266evrov( tolk kot je blo predvideno) bo tudi q6600 266 eurov.

Ne!! Bilo je predvideno 266 DOLARJEV!

sthep ::

Že pri prejšnjih temah smo govorili o tem, da lahko za naše cene zamenjamo eure namesto dolarjev!!!!!!!
Ne vem od kje tebi 300 eurov?

EvilDare ::

AGT in elektronika imata E6850 za ~265€.

MEDENA ::

če mene vprašata je E6750 best buy.

ivanuscha ::

Če pa mene vprašata je pa E6550 best buy. >:D

Zdaj ko ste obdelali nekaj kar me ne zanima>:D , pa pojdimo mojemu izvirnemu vprašanju! Zelo me tudi zanima glede carine...

MEDENA ::

proc vzameš ven pa ga daš med osebno higieno >:D

Primoz78 ::

Na racunalniske komponente naj nebi bilo carine, vsaj tako so meni rekli ko sem klical na carino zaradi ene posiljke iz USA...moras pa placat DDV in se kake dodatne stroske obdelave podatkov verjetno....

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

TheoryX ::

ti lahko daš ta procesor med osebno prtljago in ti ne morejo nič, verjemi, en frend si je pripelel iz amerike sony vaio za cca 3000$ in še pred tem enemu prijatlu enga macka, tako da ti nič ne morjo.

Če najdeš res tako poceni, pripelji kakiga boš videl da ti ga bo 100% kdo kupil in boš še zaslužo (če so cene seveda toliko nižje)
Intel C2D E6420 | P5K Deluxe/WiFi | BFG 8800GTS OC
Crucial 2 × 1 GB Value rami | Hitachi 320 GB

Primoz78 ::

...ti ne morjo nic?...seveda, dokler ti ne dobijo...pol pa sledi kazen + DDV + morebitne carinske dajatve...ti povem iz prve roke...:|

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Potem naj nebi bilo nič carine? Plačaš ceno za procesor (všteta cena procesorja+ DDV) in ga mirne duše pelješ čez mejo (na letalo)?

mihec87 ::

Kaj pa če ga daš za gate pod jajca z pini navzgor?

Mislim da bi moglo it če ga nekam daš sj ni tok velik..itq daš ven iz pakunge..

Kaj pa če ga daš za gate pod jajca z pini navzgor?

Že kar nekaj časa so pini na matični:D
Sem 100% da vse kufre pregledajo (rentgen), tako da bi se hitro kdo lahko spotaknu ob procesor. Mene zanima: Ali moram po zakonu povedat za procesor? Kaj pa če bi ga poslal po pošti?

marjans ::

Glede na to da smo v EU in da iz USA ne prideš direkt v SLO ampak prek ene druge države v EU (kjer se ti opravi carinski pregled), se lahko "izgovarjaš" na nepoznavanje njihovega jezika (npr. nemščine, če prideš v EU na nemško letališče). Let na LJP LJU je običajno znotraj EU, tako da v tem primeru sploh nimaš carinske kotrole v SLO. Pa tudi glede rentenov ne bi skrbel. Običajno ti ga naredijo zaradi security checka (policija), zelo redko pa zaradi carine (ob prihodu na destinacijo). Security check se dela na vstopni točki (USA), tam pa carina tako ni pomembna ker zadevo "izvažaš".

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ebay carina iz ZDA (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6734224 (3012) Nesta
»

Carina iz USA (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7219229 (5959) St235

CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )