Forum » Zvok in slika » Podnapisi na Divx/Xvid/DVD predvajalniku Xoro HSD 2100
Podnapisi na Divx/Xvid/DVD predvajalniku Xoro HSD 2100

Enron x86 ::
Pozdrav. Pred kratkim sem v neki spletni trgovini naročil v naslovu omenjeni Divx/DVD predvajalnik. Čeprav tam zagotavljajo, da se podnapisi pri filmih prikazujejo brez težav tudi s šumniki, pa pri meni temu ni tako. Če v predvajalnik vstavim dvd z divx filmi, se šumniki v podnapisih le-teh ne prikazujejo. Prav tako nisem zadovoljen z velikostjo, družino in barvo pisave podnpaisov. Zanima me, če je mogoče, da:
1/ posodobim firmware predvajalnika s takšnim, ki omogoča prikazovanje podnapisov s šumniki
2/ v podnapisih .sub ali .srt za divx filme s kakšnim programom določim želeno pisavo, barvo in velikost; tako da bodo te nastavitve "povozile" nastavitve za podnapise, ki jih ima predvajalnik.
lp
1/ posodobim firmware predvajalnika s takšnim, ki omogoča prikazovanje podnapisov s šumniki
2/ v podnapisih .sub ali .srt za divx filme s kakšnim programom določim želeno pisavo, barvo in velikost; tako da bodo te nastavitve "povozile" nastavitve za podnapise, ki jih ima predvajalnik.
lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
- zaklenil: podtalje ()

MaCoFaCo ::
Posodobi firmware. Dobiš ga na xoro strani: http://www.xoro.si/service/download.aspx.htm
Barv in velikosti podnapisov ne moreš spreminjati drugače kot s firmware-om :)
Barv in velikosti podnapisov ne moreš spreminjati drugače kot s firmware-om :)

podtalje ::
Xoro predvajalniki imajo svojo temo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 229632 (40138) | fr33sat |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 40113 (12162) | JanezC |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22168 (9784) | Heavy |
⊘ | kateri dvd divxOddelek: Kaj kupiti | 1332 (1194) | Stepni Volk |
⊘ | dvd predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1836 (1787) | Jan987 |