Forum » Operacijski sistemi » Problemi z igrami v Windows Vista
Problemi z igrami v Windows Vista
TechBeats ::
Pozdravljeni
torej pred kratkim si si naložil Windows vista ultimate, dela vse super brez kakršnega koli BSOD-ja, samo največji problemi se mi pa pojavijo pri špilkah.
Še posebi pri FEAR Combat, nenavadno zatikanje, ni skos samo občasno kar je zelo moreče, recimo dela dokaj dobr potem pa kr naenkrat tko grdo pošteka k da bi imel samo 512rama (imam 2x1giga), v XP jih je delalo kot podmazano vse na max, razn 2xAA, no v visti špilam na istih nastavitvah kot v XP samo se opaz razlika v gladkosti igranja. Aja pa še to sem tudi sprobal, da mi igro zažene v kompatibilnem načinu za XP sp2, mogoče malo izboljša situacijo samo ne preveč. Recimo DiRT dela dobro samo se opazi počasnejše delovanje napram XP jih, vsaj zatika se ne.
Torej a ve kdo mogoče kakšno rešitev??
torej pred kratkim si si naložil Windows vista ultimate, dela vse super brez kakršnega koli BSOD-ja, samo največji problemi se mi pa pojavijo pri špilkah.
Še posebi pri FEAR Combat, nenavadno zatikanje, ni skos samo občasno kar je zelo moreče, recimo dela dokaj dobr potem pa kr naenkrat tko grdo pošteka k da bi imel samo 512rama (imam 2x1giga), v XP jih je delalo kot podmazano vse na max, razn 2xAA, no v visti špilam na istih nastavitvah kot v XP samo se opaz razlika v gladkosti igranja. Aja pa še to sem tudi sprobal, da mi igro zažene v kompatibilnem načinu za XP sp2, mogoče malo izboljša situacijo samo ne preveč. Recimo DiRT dela dobro samo se opazi počasnejše delovanje napram XP jih, vsaj zatika se ne.
Torej a ve kdo mogoče kakšno rešitev??
AciD TriP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 XP mode pripravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10664 (8548) | MrStein |
» | Neutrudni Windows XP (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 31823 (17557) | oldguy |
» | Naslednik Viste že 2009? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14898 (9553) | Kenpachi |
» | Štirijedrnik za 266 dolarjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 9367 (6179) | MrStein |
» | Nova anketa: nadgradnja vaše strojne opreme zaradi Viste? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 6275 (5331) | Looooooka |