Forum » Operacijski sistemi » Vista transformation pack -- tista vrstica z uro&co.
Vista transformation pack -- tista vrstica z uro&co.
fictionel ::
Zdravo!
Instaliral sem si vista transformation pack, pa mi mal je6e cel komp (tko kot sem pričakoval :))
Ker pa imam WS lcdja, bi pa rd, da bi imel tisto vrstico desno ob robu, kjer je ura, wmp, koledar... (kot pri visti).
Se to da kje dobiti? Po možnosti brez VTPja.
Pri tem packu, ko mi je pokazal en error, jo je zaprl in je ni več.
Ali pa da bi jo vsaj ponovno odprl?
hvala in lp
Instaliral sem si vista transformation pack, pa mi mal je6e cel komp (tko kot sem pričakoval :))
Ker pa imam WS lcdja, bi pa rd, da bi imel tisto vrstico desno ob robu, kjer je ura, wmp, koledar... (kot pri visti).
Se to da kje dobiti? Po možnosti brez VTPja.
Pri tem packu, ko mi je pokazal en error, jo je zaprl in je ni več.
Ali pa da bi jo vsaj ponovno odprl?
hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft je razmišljal o ukinitvi prodaje Viste (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14679 (11029) | Ziga Dolhar |
» | Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12966 (9198) | Icematxyz |
» | 25 najnevarnejših programerskih napak (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14099 (8450) | MrStein |
» | Beta SP2 za Visto naslednji teden (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13553 (9031) | Tr0n |
» | Vista Upgrade ne gre na prazne diske (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14968 (10601) | MrStein |