» »

Wireless net in p2p

Wireless net in p2p

kovk ::

No imam naslednjo tezavo,imam mobitelov podatkovni paket,z kartico Novatel wireless Merlin XU 870,in nikakor nemorem uporabljati nobene p2p aplikacije(razen torenta,ki pa mi pri hitrosti 237/56 in se to je teoretical max ne pomaga skoraj popolnoma nic ker bi imel porazen ratio)
Uglavnem poizkusil sem z DC++,upnp-ja nemorem nastimati nikakor poskusil sem vse mogoce(test za upnp) in ugotovil da pac to z mojo povezavo negre,nato sem rocno nastavil porte v comodo fire wall in se kar negre :(.
Potem sem poizkusil z emule ista tezava ko testiram porte mi javi napako v firewallu je se OK,spet sem rocno nastavil zahtevane porte vendar je najvec kar uspem dobiti povezava z low ID ki pa je milo receno slaba.

Obadva zgoraj navedena programa sem prej ušorabljal vrsto let na kablu in LANu in je bilo vedno vse OK

Ce kdo pozna kaksno resitev in/ali ima iste tezave naj prosim javi

Lahko mi svetujete tudi kaksen alternativen program

p.s. poizkusil sem tudi z lime wire vendar tudi tukaj nisem uspel
Imam pa win xp sp2
Avast antivirus in comodo Firewall

SubOrbit ::

Problem verjetno ni pri tebi, temveč v tem, da Mobitel klientom (vsaj pred kakim letom je bilo tako) ki se povezujejo preko GPRS dodeli lokalne IP naslove (192.168.x.x).
Se pravi, nimaš zunanjega IP naslova in porti ki jih želiš pri mobitelu niso forwardani na tvoj IP

kovk ::

A obstaja za to kaksna resitev??
Kaksen IP pa bi moral meti??Staticen al kako na te IPe se ne spoznam ravno najbolj,in te prosim ce bi mi lahko malo razlozil da poklicem na mobitel in se poiskusam zmeniti da mi to uredijo(do sedaj so bili zmerom zelo prijazni in so hitro resili vse tezave)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372343472 (43928) ignats
»

Siol tv pretok je, slike ni

122422 (2234) sebas4
»

Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Zvok in slika
1019234961 (102633) telexdell
»

Domači Proxy?

355284 (4316) wungad
»

Laserski tiskalnik Minolta PagePro 1100

Oddelek: Pomoč in nasveti
81995 (1904) kinca

Več podobnih tem