Forum » Šola » Prošnja za upis...
Prošnja za upis...
stock ::
Ma kdo kakšno prošnjo, ki bi mi jo lahko pokazau, alpa kje bi lahko kakšno na netu vidu.. okvirno kako to zgleda.
LP, Hvala
LP, Hvala
kocba ::
prvi nasvet: Uporabi besedo Vpis.
drugi nasvet: Pojdi še enkrat malo pogledat zgradbo slovnice.
tretji nasvet: Beri knjige.
drugi nasvet: Pojdi še enkrat malo pogledat zgradbo slovnice.
tretji nasvet: Beri knjige.
whatever ::
Pomojem iščeš tole:
Spoštovani,
jaz sem **** *****, bil sem upisan u ******* u šolskem letu ***/***. Ker tam nisem nič narediu, sem mislu, da bi prišel luft bremzat k wam u šolskem letu ****/****. Hvala za razumevanje in lep pozdraw.
stock
Spoštovani,
jaz sem **** *****, bil sem upisan u ******* u šolskem letu ***/***. Ker tam nisem nič narediu, sem mislu, da bi prišel luft bremzat k wam u šolskem letu ****/****. Hvala za razumevanje in lep pozdraw.
stock
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
bluefish ::
poglej človek, tukaj je še skoraj vsak dobil ustrezno pomoč, če je le napisal točno, kaj hoče.
Torej napiši, za vpis na kakšno šolo še gre, program in morebitne druge informacije.
Torej napiši, za vpis na kakšno šolo še gre, program in morebitne druge informacije.
>>><<< ::
Če še hodiš v šolo prosi razrednika/razredničarko, oni bi to morali imeti. Tudi, če obrazec dobiš, ga ne moreš izpolniti sam, ker rabiš uradno štempiljko od šole...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 496460 (10202) | MIHAc27 |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202305 (41122) | Filip8 |
» | kako do potrdila o vpisu?Oddelek: Loža | 14466 (9387) | jalovec09 |
» | Ponovni vpis na faksOddelek: Šola | 1657 (1367) | flokili |
» | FE Prestop iz UNI na VSŠOddelek: Šola | 5756 (4839) | stalker |