Forum » Zvok in slika » Problem z podnapisi na TV
Problem z podnapisi na TV
Danny73 ::
Imam problem z gledanjem Divx na TV. Imam grafično kartico Radeon X550, filme pa predvajam na BS plajer 2.0 pro. Problem je v tem, da se slika vidi na TV, podnapisi pa ne. Mogoče obstaja kaka opcija ali nastavitev, ki jo moram spremeniti. Hvala že v naprej.
Yossarian ::
Probaj na grafični spremenit resolucijo
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
podtalje ::
Sprememba resolucije verjetno ne bo pomagala.
Pod nastavitvami za prikazovanje podnapisov izklopi overlay.
Ker sam ne uporabljam BSPlayerja, ti ne morem točno povedati, kje se to nahaja.
Pod nastavitvami za prikazovanje podnapisov izklopi overlay.
Ker sam ne uporabljam BSPlayerja, ti ne morem točno povedati, kje se to nahaja.
5er--> ::
BSPlayer:
Ctrl+P -> Video -> Video Rendering -> Rendering mode: Internal Renderer RGB mode
Edit: Problem s podnapisi na TV
Ctrl+P -> Video -> Video Rendering -> Rendering mode: Internal Renderer RGB mode
Edit: Problem s podnapisi na TV
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 5er--> ()
Danny73 ::
Sem pa naletel na dodaten problem. V kolikor dam sliko na 4:3, tako da je čez cel ekran imam probleme z lego podnapisov.
Včasih so spodaj, da se jih ne vidi, včasih pa zamaknjeni malce levo ali desno od sredine. Kakor je, brez pravila.
Vse skupaj me močno jezi, prej z BS playerjem in podnapisi ni bilo problemov. Š e kaka ideja?
Včasih so spodaj, da se jih ne vidi, včasih pa zamaknjeni malce levo ali desno od sredine. Kakor je, brez pravila.
Vse skupaj me močno jezi, prej z BS playerjem in podnapisi ni bilo problemov. Š e kaka ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585489 (24818) | Dominator |
» | BS PlayerOddelek: Zvok in slika | 3767 (3274) | elomat |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59313 (14461) | BaRtMaN |
» | Kateri player za mkv fajle (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8387 (6712) | gibaj |
» | slika na TV je filma pa neOddelek: Zvok in slika | 4476 (3115) | TBit |