Forum » Zvok in slika » VLC in tv T-2 na računalniku
VLC in tv T-2 na računalniku
simoncek ::
Malo sem že raziskoval in nekaterim dela brez problemov sam pa tega ne znam oz. mi ne rata uspostavit.
Imam 2 mrežni kartici, modem SVM104 in router.
Imam tudi en amino, ki je priklopljen na modem LAN4. Dela brez problemov.
Eno mrežno kartico imam nastavljeno za internet preko katere dostopam preko routerja. Router je priklopljen na modem SVM104 na LAN1.
Drugo mrežno kartico pa imam priklopljeno direktno na modem LAN3. Mrežni dodeli mi en čuden IP in še bolj čuden prevzeti gateway. Imam statični ip in ne vem ali je že prva napaka pri nastavitvi druge mrežne kartice.
Zanima me kako mora biti mrežna kartica nastavljena? Ali moram ročno vnest ip naslove ali ne.
Toliko o mrežni kartici.
V VLC sem uvozil tv-listo programov vendar ne da ne slike ne zvoka.
Najveretneje sem naredil napako preko mrežne kartice, vendar nisem čisto prepričan.
Lepo bi bilo, če bi kdo napisal vodič s slikami, nekakšen iptv-pc for dummies.
Če kdo ve naj prosim napiše kaj delam narobe?
LP!
Imam 2 mrežni kartici, modem SVM104 in router.
Imam tudi en amino, ki je priklopljen na modem LAN4. Dela brez problemov.
Eno mrežno kartico imam nastavljeno za internet preko katere dostopam preko routerja. Router je priklopljen na modem SVM104 na LAN1.
Drugo mrežno kartico pa imam priklopljeno direktno na modem LAN3. Mrežni dodeli mi en čuden IP in še bolj čuden prevzeti gateway. Imam statični ip in ne vem ali je že prva napaka pri nastavitvi druge mrežne kartice.
Zanima me kako mora biti mrežna kartica nastavljena? Ali moram ročno vnest ip naslove ali ne.
Toliko o mrežni kartici.
V VLC sem uvozil tv-listo programov vendar ne da ne slike ne zvoka.
Najveretneje sem naredil napako preko mrežne kartice, vendar nisem čisto prepričan.
Lepo bi bilo, če bi kdo napisal vodič s slikami, nekakšen iptv-pc for dummies.
Če kdo ve naj prosim napiše kaj delam narobe?
LP!
simoncek
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
IPTV na PC: STB vs. VLC
IPTV klient
Siol TV <-> client za PC, etc... - sicer za siol dela enako...
Sigurno boš kaj našel zase
IPTV klient
Siol TV <-> client za PC, etc... - sicer za siol dela enako...
Sigurno boš kaj našel zase
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 IPTV na računalniku - pomočOddelek: Omrežja in internet | 15175 (5117) | DennisDee |
» | Na laptopu mi noče zagnati internetaOddelek: Omrežja in internet | 1828 (1512) | Spc |
» | nForce Networking Controller in modem se ne povežetaOddelek: Pomoč in nasveti | 990 (909) | wahab |
» | T-2 težava s povezavamiOddelek: Omrežja in internet | 3706 (3449) | RudeBw |
» | KKS -Arnes- router ??? A je res nemogoče??Oddelek: Omrežja in internet | 1880 (1465) | kajak33 |