Forum » Izdelava spletišč » Mysql problem
Mysql problem
TilenS ::
Pozdrav!
Uporabljam mySQL v njej sem ko ponavadi ustvaril novo bazo za menalto galerijo ko pa pridem do mudula za nastavitev baze mi vrne tole: "You must have the MySQL PHP module installed" ? To se mi je že enkrat naredilo ko sem nadgradil mysql modul samo sem rešil težo in zdaj je isti problem z razliko, da ne vem kako odpravit to napako. Odkomentiral sem tudi extension=mysql.so v php.ini ki naj bi rešilo težavo vendar je ne. V glavnem nevem zakaj mi ne prepozna baze ?
Lp
Uporabljam mySQL v njej sem ko ponavadi ustvaril novo bazo za menalto galerijo ko pa pridem do mudula za nastavitev baze mi vrne tole: "You must have the MySQL PHP module installed" ? To se mi je že enkrat naredilo ko sem nadgradil mysql modul samo sem rešil težo in zdaj je isti problem z razliko, da ne vem kako odpravit to napako. Odkomentiral sem tudi extension=mysql.so v php.ini ki naj bi rešilo težavo vendar je ne. V glavnem nevem zakaj mi ne prepozna baze ?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252758 (27423) | miko22 |
» | MySQL ProblemOddelek: Programiranje | 1134 (681) | Barcelinho |
» | rabim pomoc pri bazahOddelek: Programiranje | 1071 (864) | FlashM |
» | MySQL 5.0 zrel za delovno okoljeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3542 (2692) | krho |
» | ASP in direktni query v MySQLOddelek: Programiranje | 1705 (1599) | BBB |