» »

win98 adsl oz. mreža

win98 adsl oz. mreža

krikoman ::

Zdravo, na staro kišto sem naložil win98se (več ne dela:D ). Stvarci sem dodal mrežno kartico, ker imam na Sagem modemu stalno povezavo je net brez problemov delal brez dodatnega softwera. No, potem pa instaliram Internet ex.6 +sp1, nakar net noče delovati več. Vbistvu mi na kompu ne deluje mreža. Še pred to ugotovitvijo sem instaliral siolov softwer za povezavo, vendar je vse mrtvo. Prgeledal dnsje... Stvar mi noče priti v program od modema, tako da mislm da je problem nekje na mreži? kakšen podoben problem? nasvet? aja pa internet ex. sem odinstaliral, pa zadeva še vedno mrtva.

lp

Spajky ::

tik pred boot OS-ja pritiskaj F8
ter izbiraj:
command promp only
scanreg
in izberi Rb3Št.cab
restore
exit ...

... oni Rb3Št.cab izberi enega prej po datumu, kot si vsul sistem, ko je še delalo (to je bekap registra btw)

... po vsaki komandi ne pozabi stisnit Enter :D
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Najlepša ti hvala, na backup registra sploh nisem pomislil, pa še napisal si postopek:D Firefox že teče, net pa tudi

res še enkrat hvala;)

Jah končna ugotovitev je malo čudna, po backupu sem šel nameščevanti stvari lepo povrsti in prišel do ugotovitve, da ej za izpad mreže kriw driver zvočne kartice:\ stvar smo rešili z zamenjavo le te..

še enkrat hvala za pomoč

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Zvok in slika
1019233974 (101646) telexdell
»

Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6116728 (9193) alespot
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47030003 (13437) darkolord
»

Group Policy; kako nastavit GPO za OU?

Oddelek: Operacijski sistemi
382903 (2575) Microsoft
»

satelitski internet (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
667218 (5702) branko_bm

Več podobnih tem