Forum » Izdelava spletišč » alternativa ifraimom
alternativa ifraimom
SuperStipe ::
Delam novo spletno stran in bi rabil pomoč
Na levi strani je meni, ki se razširi (2 stopnji + druga stopnja ima še scrollbar). ko klikneš na link v meniju se le ta odpre v iframu desno od menija. Rad bi se izognil ifraimom in uporabil kakšno drugo funkcijo, samo če npr probam include potem moram refreshati vso stran - kar pa zaradi menija ne pride v poštev - ker se le ta zapre, vrne v začetno pozicijo.
Kakšno drugo funkcijo bi še lahko uporabil, da bi spremenil le del strani, brez da se celotna vsebina refresha?
Na levi strani je meni, ki se razširi (2 stopnji + druga stopnja ima še scrollbar). ko klikneš na link v meniju se le ta odpre v iframu desno od menija. Rad bi se izognil ifraimom in uporabil kakšno drugo funkcijo, samo če npr probam include potem moram refreshati vso stran - kar pa zaradi menija ne pride v poštev - ker se le ta zapre, vrne v začetno pozicijo.
Kakšno drugo funkcijo bi še lahko uporabil, da bi spremenil le del strani, brez da se celotna vsebina refresha?
jeti51 ::
Morda AJAX, sicer pa si se tako ali tako zadeve lotil na napačnem koncu po mojem mnenju.
Torej sprogramiraj meni tako, da se ne bo zaprl. Ne iti okoli riti v žep, temveč rešuj problem tam, kjer je prvotno nastal.
samo če npr probam include potem moram refreshati vso stran - kar pa zaradi menija ne pride v poštev - ker se le ta zapre, vrne v začetno pozicijo.
Torej sprogramiraj meni tako, da se ne bo zaprl. Ne iti okoli riti v žep, temveč rešuj problem tam, kjer je prvotno nastal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NTSB: Letala vozijo povprečni piloti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19354 (13848) | loki0101 |
» | Uradno: ugašanje aplikacij v iOS ne vpliva na avtonomijoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8874 (6685) | cegu |
» | Šahovski problem - mat v dveh potezah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 20253 (8696) | msjr |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20759 (15847) | Ganon |
» | 2 perfektna igralca šaha kdo zmaga (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 14103 (11241) | GregiB |