» »

Zvočna za laptop...nasvet?!?!

Zvočna za laptop...nasvet?!?!

mrhowinar ::

Imam HP Pavilion 9xxx laptop, ki ima seveda integrirano zvočno kartico (Intel HD Audio)! Na to imam prikljucene Logitech z2300 in nekako se ne morem otresti občutka, da bi bil lahko zvok boljši kot je, zato si bom v kratkem omislu eno zunanjo zvočno...zdej pa me zanima če mi lahko da kdo kak nasvet...v igri je SoundBlaster USB al pa Creative Xmod (ki ga usi mozni reviewi ueber hvalijo)! Audigy 2 usb se več ne da dobit, tisti na PCMCIA pa mi ne pomaga ker ima moj laprop expresscard slot! Ena vatrianta je še da počakam Creative X-Fi Expresscard (ki je ze najavljen ampak nihce ne ve kdaj in koliko bo)! Zanima me ce bo kaksna razlika med SB (ki je ze starejsa zadeva, tako hardversko kot glede codecov) in Xmod (ki naj bi mel x-fi tehnologijo) predvsem glede kvalitete zvoka...prikljucki me ne zanimajo prevec! Res da xmod ni zvocna ampak mene v bistvu sam zanima kvaliteta zvoka ki jo bodo moji z2300 izdavili ven! Gledal sem tudi E-MU zvocne ampak to je ze neka pol-profi varjanta ki meni cisto nic ne rabi in tudi ne mislim zapravljat vec kot nekih 80€!

lp
M

No nekdo pa mi zihr lahk pove...kaj je bols za prenosnika (+logitech z2300) - SB Live USB ali Creative Xmod!?

kajzer ::

kar creative xmod... sicer mam pci izvedbo x-fi kartice in sem zadovoljen z kvaliteto zvoka

Frgazor ::

Tudi sam iščem nekaj na usbju in s podporo za visto. SB Live usb je (bil) cenovno ugoden, pa žal o podpori za visto ni sledu...

Jst mislim, da bi moral bit SB Live normalno podprt u Visti...na creative.com pise samo, da
"SPDIF pass through is supported on Windows XP and Vista 32-bit only", se pravi ce mas slucajno 64-bit Visto ti SPDIF pass-through ne bo deloval!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Zvok in slika
44190844 (43319) staher
»

Theatron Agrippa DTS 7.1

Oddelek: Zvok in slika
455396 (3711) jRk0
»

Creative razpolovil število zaposlenih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
547900 (6100) Han
»

Katere 2.1 zvočnike?

Oddelek: Kaj kupiti
252713 (2199) Amadeuss
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
796768 (5235) strumf666

Več podobnih tem