Forum » Zvok in slika » Skystar2 in filtri za kvaliteto slike
Skystar2 in filtri za kvaliteto slike
Icematxyz ::
Trenutno uporabljam Progdvb in Elcard filtre in je slika dokaj zadovoljiva ampak mislim da bi lahko dosegel bistveno več.
Moonlight sem sprobal še in je slabša kvaliteta slike in kakšni ffdshow filtri so pa bistveno slabši.
To je bolj vprašanj za experta pomoje, ki zna tudi delati tudi z graphedit in narediti svoje filtre.
Zanima me če se je kdo s tem kaj ukvarjal in lahko poda kakšno smernico saj google bore malo da. Proceorske moči je več kot dovolj.
Moonlight sem sprobal še in je slabša kvaliteta slike in kakšni ffdshow filtri so pa bistveno slabši.
To je bolj vprašanj za experta pomoje, ki zna tudi delati tudi z graphedit in narediti svoje filtre.
Zanima me če se je kdo s tem kaj ukvarjal in lahko poda kakšno smernico saj google bore malo da. Proceorske moči je več kot dovolj.
RudeBw ::
Najprej bi ti svetoval, da poizkusiš SkyView, ki ga najdeš tukaj. Po mojih izkušnjah daleč najmočnejši SS2 program, s katerim se splača malce poigrati. Prekaša celo številne plačljive programe in ima močno podporo za številne plug-ine. Skyview deluje preko svojega filtra SkyAVC, ki je za moj okus eden boljših. Kar pa se grafov tiče imaš več dobrih guide-ov. Enega takšnega najdeš tukaj.
Lahko pa mi pošlješ na ZS svoj mail naslov in ti pošljem kar sem sam uporabljal. Upam da nisem vsega odstranil z diska, saj že eno leto nimam več SAT povezave.
Lahko pa mi pošlješ na ZS svoj mail naslov in ti pošljem kar sem sam uporabljal. Upam da nisem vsega odstranil z diska, saj že eno leto nimam več SAT povezave.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RudeBw ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59281 (14429) | BaRtMaN |
» | Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 129733 (31095) | chrush |
» | Webcam na daljavo ?Oddelek: Kaj kupiti | 1163 (1003) | sid911 |
» | Zakaj mi ne vrti normalno DIVX-ov...Oddelek: Zvok in slika | 1490 (1083) | roCkY |
» | TV TUNEROddelek: Kaj kupiti | 2071 (1557) | All |