» »

Creative razpolovil število zaposlenih

1
2
»

Han ::

@kixs97: Nič ne pomaga. Kartico imam že več kot eno leto, tako da je dala skozi že vse možne nastavitve in namestitve. Po polletnem "počitku", ko jo je zamenjal Xonar DX, sem jo iz firbca dal v novo kišto, naložil povsem 'frišen' softver z uradne spletne strani, pa ni nobene razlike. Malo sem razmišljal, da bi nabavil Titanium za 77 Eur, a me je minilo. Xonar gre nazaj v akcijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Han ()

nekikr ::

Rejzor: Tvoj način komunikacije je na nivoju 14 letnega pamža. Sicer ti to ni za zameriti, mogoče si imel težko otroštvo, pa se moraš dokazati drugje (anonimno seveda). Kar se tiče pa tvojih postov je pa tako:

1. Govoril si kako so Creative in Altec avdiofilski zvočniki, ko sem ti rekel, da to niso, prav tako kot Logitech ne, si pa rekel da itaq da ne, da znaš tud sam pobrskat kateri so to?
2. Ko si trdil, da je plastika zakon in te je (povsem razumljivo) demantiral FireSnake z dejstvom, da je les boljši, si se začel sprenevedati in obrnil stvar tako, da si ga samo neupravičeno zabil nazaj z dokaj neumno izjavo "zdej že bluziš o enakih zvočnikih v različnih ohišjih" - si res tako omejen, da ne razumeš kaj ti je hotel povedati.
3. Če imajo on-board zvočne kartice tako superiorne karakteristike, nobenega šuma, zakaj potem obstajajo "kreteni", kakršen sem tudi jaz, ki kupijo zvočno kartico za 150 evrov in več, ko je pa že on-board enako dobra.
4. Utemeljevanje z "ker je to jasno kot to da je nebo modro in sonce rumeno" je isto kot "ker sem jaz tako rekel". V bistvu je vse nadaljne razpravljanje po takem komentarju brez pomena, ker je očitno s kakšnim kalibrom je opravka.
5. Kot FireSnake sem tudi jaz obupal nad tabo, tako, da je tole zadnji post namenjen tebi (čeprav vem, da si ne boš mogel kaj in me boš spet žalil brez razloga, ker je to pač tvoja obrambna strategija). Upam pa, da boš pa nekoč v prihodnosti, pogledal stvari malo širše, se morda dodatno izobrazil, se naučil komunikacije letom primerno...mogoče pa takrat "užgemo" kakšno konstruktivno debato?

FireSnake ::

FireSnake, naredi vsem uslugo in utihni že m'kay?


Zakaj, ker nekak nimas protiargumentov, razen zalitev na nivoju nizje stopnje OS?


Najprej obračaš besede o tipih zvočnikov, nato obračaš besede pri šumu, zdej že bluziš o enakih zvočnikih v različnih ohišjih (iz kje si to potegnil res ne vem).

Citat, fant, podaj citat, ne samo v prazno pisarit.


Skratka just shut the fuck up.


Oh, this is so rejzor >:D
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

RejZoR ::

@Han
Titanium za 77 eur? Kje pa si to najdu? Ko sem sam nazadnje gledal je bila najcenejša Titaniumka 125 eur.
Xonar mi ne diši ker ne podpira EAX-a dlje kot verzijo 2.0, špile pa še vedno kar precej igram, tko da je fino če ima zvočna polno podporo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Han ::

Peluga, Avstrija.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BlackBerry lani z ogromno izgubo, a boljšimi obeti

Oddelek: Novice / Rezultati
3013181 (10594) klinker
»

Tegra 4 prihaja, nVidia z rekordnimi dobički

Oddelek: Novice / Procesorji
237568 (5934) FlyingBee
»

Apple z visokim dobičkom, a nižjim od pričakovanj

Oddelek: Novice / Rezultati
165562 (4398) Invictus

Izigravanje pravice do referenduma ter drugih pravic (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18020104 (18180) Ziga Dolhar
»

Microsoft rekordno, a Bing še vedno prideluje izgubo

Oddelek: Novice / Rezultati
106620 (5954) cleanac

Več podobnih tem