Forum » Pomoč in nasveti » shranjevanje celotnih int. strani na trdi disk!
shranjevanje celotnih int. strani na trdi disk!
davorin77 ::
tako. imam 2 računalnika, enega priključenega na internet in enega ne. mene zanima če obstaja kak program, da bi celo stran in njeno usebino potegnil ta trdi disk in ih pregledoval bres da bi priklopu internet.
LP
LP
amigo_no1 ::
1.)
Shranjevanje internetnih strani na disk
2.)
offline explorer
3.)
V browserju:
Meni File/Save page as...
Shranjevanje internetnih strani na disk
2.)
offline explorer
3.)
V browserju:
Meni File/Save page as...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
dober predlog ampak tako bi shranil samo eno stran. jas pa bi rabil cel "kompleks", naprimer www.slo-tech.com z usemi forumi in novicami.
Dead_Eye ::
klik
Programček je plačljiv, lahko poskusiš trial.
Vem, da sem se nekoč igral s podobnim programom, samo je siol forume pobiral skoraj 2 dni(adsl 1mbit) in še ni naredil vsega - napolnil pa je dobre 3GB...
Po mojem ti bo lažje da si napelješ net še na drugi PC...
Programček je plačljiv, lahko poskusiš trial.
Vem, da sem se nekoč igral s podobnim programom, samo je siol forume pobiral skoraj 2 dni(adsl 1mbit) in še ni naredil vsega - napolnil pa je dobre 3GB...
Po mojem ti bo lažje da si napelješ net še na drugi PC...
The one and only
marvin42 ::
imaš kakšen poseben razlog, da internet ne potegneš še do drugega računalnika? ali pa si hotel samo zripati kakšno stran v celoti in si vprašanje "zvito" zastavil? :)
Mostly Harmless
ubistvu je en comp drugje in če bi hotel met tam internet bi mogu še 7.5 k na mesec plačevat... jst pa uni comp sam poleti rabm ...
dead eye tnx za program bom pogledu
edit: kaj morm kliknit za vse kar je še zravn potegnit? ker meni samo 1. str potegne... bom pogledu
edit: kaj morm kliknit za vse kar je še zravn potegnit? ker meni samo 1. str potegne... bom pogledu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: davorin77 ()
ne vidim smisla tega početja.... greš na počitnice, prej si pa skopiraš celotni slo-tech, in ga tam pregleduješ? saj niti na en link ne moreš kliknit... v čem je štos? resno me zanima :)
Mostly Harmless
te je za mojega očeta...
ker če bi on bil na rdrugem compu bi jst lahko biu na temu več časa
ker če bi on bil na rdrugem compu bi jst lahko biu na temu več časa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: davorin77 ()
seveda ima veze... če je tvoj namen, da kompliciraš maksimalno, potem te ne bomo ustavljali... če pa bi rad si malo olajšal celo stvar, bi pa pač padel kakšen pameten predlog. Če imaš povezavo do interneta na enem računalniku, ni dosti dela, da povezavo vzpostaviš še na drugem, če je le ta nekje blizu. Sigurno 100x lažje kot pa kopiranje celotnega serverja. Ampak kakor hočeš.
Mostly Harmless
ja pa v tem je fora, ker imam drugi računalnik stran od tega... je kakih 10 km oddaljen...
msedem ::
en računalnik je v hiši kjer je internet, dugi računalnik pa je na plaži kjer ni interneta?
bom naročen na temo, če se slučajno kdaj pojavi razlog zakaj bi rabil celotno vsebino ene strani :)
Mostly Harmless
rebro ::
OK!
Kot vidim, noben noče(ne zna) pomaga. Bom pa jaz. Jaz za takšne stvari uporabljam program HD Tune (verzija 3.0, vendar žal le trial). Je kr kul program, samo traja pa res par ur, da potegne celotno vsebino nekega sajta ti dol....uporabljam pa ga vglavnem za download slik in linkov iz internetnih strani....nevem sicer, kakšno ima omejitev trial verzija, jaz ga imam inštaliranega že kake pol leta, pa dela cool in pa vse potegne dol, kar rabim.
Srečno!
Kot vidim, noben noče(ne zna) pomaga. Bom pa jaz. Jaz za takšne stvari uporabljam program HD Tune (verzija 3.0, vendar žal le trial). Je kr kul program, samo traja pa res par ur, da potegne celotno vsebino nekega sajta ti dol....uporabljam pa ga vglavnem za download slik in linkov iz internetnih strani....nevem sicer, kakšno ima omejitev trial verzija, jaz ga imam inštaliranega že kake pol leta, pa dela cool in pa vse potegne dol, kar rabim.
Srečno!
rebro ::
Pardon!
Malce prej sem narobe napisal, pravi program se imenuje: "WinHTTrack Website Copier"....Mah, med goro programov se hitro kaj zameša. Se opravičujem.
LP
Malce prej sem narobe napisal, pravi program se imenuje: "WinHTTrack Website Copier"....Mah, med goro programov se hitro kaj zameša. Se opravičujem.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 567858 (4687) | c23po |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57050 (19460) | Pizzicato |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28142 (11386) | eVro |
» | [fork]Antivirus okus mesecaOddelek: Programska oprema | 2102 (2102) | Highlag |
» | Switch ali router???Oddelek: Omrežja in internet | 3694 (2688) | Ursus |