» »

Shranjevanje internetnih strani na disk

Shranjevanje internetnih strani na disk

BlackHole ::

Zanima me če kdo pozna programček kot so Web copier PRO, torej za kopiranje internet strani. Rabim en tak kvaliteten progy, ki bo znal skopirat poljubno internet stran na trdi disk, s katerega bom lahko potem v miru bral članke s tiste strani. Ja eni še imamo navadne analogne linije (doma). Sem poskusil že Teleport pro, pa tega Webcopier, pa še enega, vendar nobeden mi ni dal popolnih rezultatov (niso se naložile vse strani v offline stanju). Probleme imam predvsem pri kopiranju foruma, ostale strani še nekako zadovoljivo prekopira. Če kdo pozna morda kak odličen programček, naj še omeni katere so priporočljive nastavitve, npr. pretvorba linkov (ali je potrebna), itd.
  • spremenil: Predator ()

Spajky ::

Jest mam v IE naštimano, da mi ne osvežuje automatsko in večino strani brez Offline packa (ni instaliran!) berem offline (iz IE cache-ja) in to brez slik v glavnem. Če pač obiščem spet isto stran, pa v brovserju za tistih par strani prtisnem refresh, pa je. Res pa je da se neke strani nečejo odpret, če nimajo povezave (npr.24ur.com), v tem primeru pa odprem nekaj IE oken, da zDL-a in se potem odklopim in berem! Sem probal nekaj teh sitegraberjev, pa nisem bil zadovoljen, ker je pobralo dol še malo morje ostalega sr**ja, ki ga ne rabim in je bistveno več časa bila linija priklopljena, čeprav sem globino DL pravilno (minimalno) nastavil ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

BlackHole ::

Ja, no saj jaz bi recimo v službi (ADSL) pograbil to stran in jo na cd-ju odnesel domov, kjer bi v miru prebiral kdaj bi rabil. Gre pa za precej materiala, tako da preide v poštev samo dober graber, nobene druge IE opcije.

Ales ::

Kopiranje foruma ne bo šlo... Forumi delujejo tako, da nek program (PHP, ASP, perl, ...) vleče oz. zapisuje podatke v in iz podatkovne baze ter nato sproti generira strani. Ne verjamem, da kje obstaja program, ki bi presurfal vse linke na forumu in iz tega zgeneriral in shranil statične html strani.

Ziga Dolhar ::

Ales, ne bo držalo. Forum se navzven pojavlja kot katerakoli druga stran -- kako se stvar generira na strežniku, nima veze (izjema je seveda prijavljenost uporabnika -- a v nekaterih teh programčkih je vdelan tudi browser, tako da to ni problem). Če boš takemu suckerju podal pot do foruma oz. nekega oddelka, bo na njem pobral vse linke, kakor bi jih kjerkoli drugje.
https://dolhar.si/

Highlag ::

Jaz uporabljam WGET.

Samo nisem še probal kakšnega foruma snet dol.
Je pa comand -line program, ki ga lahko v Batch skripto vtakneš.
Never trust a computer you can't throw out a window

Spajky ::

Probaj Teleport Pro ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

DMouse ::

Za Mozilla-like browserje obstaja plugin SpiderZilla prav za tako downloadanje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za kompletni download web page-a?

Oddelek: Programska oprema
51085 (804) kixs
»

Spletno stran na CD

Oddelek: Izdelava spletišč
201839 (1404) R33D3M33R
»

Program za shranjevanje celotne domene

Oddelek: Programska oprema
61118 (1030) mescaline9
»

kako naj downloadam cel www naslov?

Oddelek: Omrežja in internet
6960 (722) tx-z
»

Kje dobiti program za offline brskanje po strani

Oddelek: Programska oprema
61145 (1075) AlienRex

Več podobnih tem