» »

Mobilnisvet goljufa. Prosim za nasvet

Mobilnisvet goljufa. Prosim za nasvet

Dragon14 ::

Pozdravljeni!

Pred 14 dnevi sem naročil telefon prek www.mobilnisvet.si, a telefona do danes še nisem dobil.

Direktor, lastnik, vodja ali karkoli že se stalno laže. Najprej naj mu jaz nebi nakazal denarja, potem je bil kriv sodelavec, ki naj bi telefon prodal naprej in še mnogo ostalih stvari. Ko se mu ne da več poslušati očitkov pa enostavno prekine.
Sem se pozanimal naokrog in nisem prvi. Pač vzemite kot opozorilo.

Kaj priporočate? Kako naj dobim denar nazaj ali pa telefon??

HVALA za vse odgovore!

aljazh ::

Najprej prijava na tržno inšpekcijo. Ponavadi se hitro omehčajo, ko jih obišče tržni inšpektor in zagrozi z globami, ki niso majhne.

hooger ::

kaj je za naredit ti ne znam povedat, vsekakor pa si zaslužiš medaljo za naivnost. Če se ti že njihova spletna stran ni zdela sumljiva, bi se vsaj dogovoril za osebni prevzem. Oni tebi telefon, ti njim denar.

Pač, vsaka šola nekaj stane.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hooger ()

Asriel ::

hm hm.. imaš potrdilo o nakazilu denarja na njihov račun ja?

V pondelk jih pokliči, civilizirano obrazloži situacijo in zahtevaj svoj denar nazaj. V kolikor se jim to ne bo zdelo izvedljivo, jim zagrozi z prijavo agenciji za varstvo potrošnikov. Govori umirjeno in resno.

btw.. za kakšno vsoto dnara pa se gre tuki?
Always Outnumbered Never Outgunned

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Asriel ()

Moderatorja bi prosil, da briše to temo!

Hvala!

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Matek ()

Pujcek ::

ker? si se zlagal pa v resnici ni blo tko koker si tle napisu??? pol zasluzis ban s tega foruma. ste se zmenil po mirni poti oziroma je telefon le prisel? bi blo lepo da bi to obrazlozil in bi vedeli da le ni problem poslovati z njimi?

kva zdej, prvo al drugo al kej tretjega???
:)

ne, z nejcem sva se zmenila da jaz omaknem teme on pa mi ne umakne nakazila (ga ze v petek okrog 11h nakazal), saj če ju3i ne bo denarja bom žal šeenkrat objavil, tako kot je rekel.

Sergio ::

Ne se pustit nategnit se enkrat.

Ko vidis denar na racunu, mogoce. Ne pa slepo verjet obljubi, da bo denar gor.

Nej se ve, kdo nateguje.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

morm vidt kaj bo mogoče pa ne nateguje, sj drugače bom pa v torek šeenkrat objavil če v pon ne bo denarja. zato prosim da zbrisete
LP!

Poldi112 ::

Ne moreš kar brisati tem s foruma po želji. Meni recimo se zdi uporabna in sem proti izbrisu.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

OldSkul ::

To je kar prav, da si dal sem na forum. Ti maš veliko opcij na voljo, oni malo, tako da se ne ustraši take njihove zahteve lol. Tale firma je za zaprtje asap.

jeah, jaz sm se svoj del dovora držal, on pa ne, tak da nism potem dobil denarja... naj gre nekam, bomo šli pa po drugi poti, policja in podobno, mogoče na preverjeno?

aljazh ::

Kot sem ti že svetoval, najprej prijava na tržno inšpekcijo. Se zelo zavzamejo, veliko primerov rešijo že s telefonskim klicem oz. ustnim opozorilom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prevaranti na Bolhi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
334103040 (8774) predi
»

AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
785312221 (47767) igorpec

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562139093 (78633) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786120547 (51888) r3dkv1c4
»

Prišel na plačan dopust, a lastnik o tem ne želi slišati

Oddelek: Loža
456258 (4400) fosil

Več podobnih tem