Forum » Mobilne tehnologije » Sony ericsson P800 in Sync station
Sony ericsson P800 in Sync station
madboy ::
Pozdravljeni!
Problem imam pri povezavi mobitela p800 preko sync station saj piše "connecting" a connecta se ne Zdej probaval sem že veliko stvari pa še zmeraj ni zalaufalo A mi lahko kdo pove kaj je narobe???
Lp
Problem imam pri povezavi mobitela p800 preko sync station saj piše "connecting" a connecta se ne Zdej probaval sem že veliko stvari pa še zmeraj ni zalaufalo A mi lahko kdo pove kaj je narobe???
Lp
js pravm sam buh var da se slama uname!
kixs ::
Upam, da si instaliral SonyEricssonPCSuite_3.1.1_EN ali novejsega.
Meni v glavnem deluje normalno. Res pa je, da ga vcasih ne zazna s prve. Verjetno so ze kontakti malo bolj svoh.
lp
Meni v glavnem deluje normalno. Res pa je, da ga vcasih ne zazna s prve. Verjetno so ze kontakti malo bolj svoh.
lp
Inštaliral sem ga iz CD-ja. Zdej bom potegnu tega dol k si napisu. Je bla pa fora ker pred kakšnim tednom s emi je pa na laptop povezal samo po seveeda 3 urah mučenja :S bom povlekel dol pa se potim slišimo.
Hvala!
Hvala!
sem potegnil iz neta vendar se še zmeraj noče connectat
Evo vam še slikco
[url=http://album.email.si/foto/249586]
Evo vam še slikco
[url=http://album.email.si/foto/249586]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madboy ()
kixs ::
Ce imas laptop, lahko probas se preko infrared povezave. Ce imas Sony Memory Stick adapter, je pa to najlazji nazin za prenasat podatke. Razen, ce bi rad urejal imenik ali kaj podobnega.
S tole povezavo je veliko problemov. Predvsem z namestitvijo. Ko enkrat dela, potem dela v 90%.
Malo pohekaj
lp
S tole povezavo je veliko problemov. Predvsem z namestitvijo. Ko enkrat dela, potem dela v 90%.
Malo pohekaj
lp
Nimam IR xD No sem dobil od prijatelja z1010 pa sem svojo kartico notr dau pa gor dau stvari pa spet ni delal oziroma ko sm hotu inštalerat ni najdl nobene datoteke za install. Kako se pa sheka to xD
Bethrezen ::
meu sm z1010 pa sm tut meu ene probleme. na začetku je še kokr tok kj zaznal, zdj pa nč vč. pomoje je sam to da sonyericssoni smrdijo, nč druzga.
Sony ericsson diši če ga stušeraš na vsake tolk časa :D mi bo dons en poslal prek BT ki pravi da lahko pošila te datoteke no bomo vidl :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4100 (3703) | NemecRok |
» | Vsi, ki zelite met telefon povezan z PCjem si nalozite FMA programOddelek: Mobilne tehnologije | 2603 (1915) | 5er--> |
» | DlancnikOddelek: Kaj kupiti | 1517 (1359) | AntiC |
» | KalkulatorOddelek: Mobilne tehnologije | 1115 (1006) | Morgoth__ |
» | Sony Ericsson Z1010Oddelek: Mobilne tehnologije | 1771 (1466) | Caligula |