Forum » Programiranje » [All]Programerski team
[All]Programerski team
UltraTX ::
Zanima me ce je kdo pripravljen se pridruziti oziroma pomagati kreirati programerski team.
Stvar je popolnoma zastonj amoak z tem tudi v zacetku ne bo dobicka ker bi izdelovali programe ki so Zastonj.
Imam priblizno idejo kaj potrebujem in sprejemam prijave na ZS.
-2 Hardcore programerja ki obvladata VB , C++ in vec (izkusnje zaszeljene)
-1 Izkušen programer predvsem z databasi
-2 Graficna oblikovalca (Nujno obvlada photoshop)priporocljivo tudi 3D izkusnje
-1 programer ki je posebaj izkusen z Sistemskimi funkcijami (Registry , internet itd..)
Ce bo vec prijav nic hudega lahko nas je tudi vec.
Lep pozdrav
Stvar je popolnoma zastonj amoak z tem tudi v zacetku ne bo dobicka ker bi izdelovali programe ki so Zastonj.
Imam priblizno idejo kaj potrebujem in sprejemam prijave na ZS.
-2 Hardcore programerja ki obvladata VB , C++ in vec (izkusnje zaszeljene)
-1 Izkušen programer predvsem z databasi
-2 Graficna oblikovalca (Nujno obvlada photoshop)priporocljivo tudi 3D izkusnje
-1 programer ki je posebaj izkusen z Sistemskimi funkcijami (Registry , internet itd..)
Ce bo vec prijav nic hudega lahko nas je tudi vec.
Lep pozdrav
Si vis pacem, para bellum!
DRŽIMO SKUPAJ! (OBR)
DRŽIMO SKUPAJ! (OBR)
y00r3 ::
Če bi se delal kej zanimivga sm prpravlen pomagat. Znam C++, sicer se se učim, ampak pomoje bol znam programirat kot večina na faksih, jz sm pa 2. letnik SŠ. Do zdej sem se ukvarju bol z OpenGL in podobnimi zadevami. Če bi me rabili, povej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali so v Sloveniji sploh še kakšni developerji? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 63427 (33024) | LeQuack |
» | Vsa podjetja rabijo "seniorčke" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14445 (11271) | krneki0001 |
» | Kako danes najti službo, če nisi programer (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7706 (5207) | Gandalfar |
» | Priklepanje na enega ponudnika v praksi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12705 (7471) | nevone |