Forum » Pomoč in nasveti » Kako do TV-ja
Kako do TV-ja
PokyQ ::
Pozdrav! Povjte mi ljudje vsi, ki uporabljate razne tv tunerje, grafične s tv-outi... kako dostopate do tv-ja (katere kable uporabljate, kakšne vtiče imate na tv-ju...).
OmegaBlue ::
no iz TV-OUTa uporeblam s-video za zvok mam pa japonca pol pa vse skupi prkličeno na skart.
Slika je super
Slika je super
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
perci ::
Omega: se pravi, da mas ti kabel, ki ima na eni strani scart, na drugi pa s-video in dva chincha za zvok? Kje si pa dubu tak kabel in kolk je dolg
OmegaBlue ::
Ja štrom me še kr ruka sam raj več ne pipam kabla.Kabl je pa tko narjen na eni strani je skart, ta je uštekan u TV, na drugi strani je pa narjen pretvornik s-video - činč na to je uštekan pač video činč(ta rumen) za zvok je pa narjen japonc ne činč(japonc - tak ukluček k ga mate za zvočnike uštekat - ena "palčka" pa dve "črtice" ma gor) dolg je pa ene 6 metrov naredu sm ga pa sam.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
*enigmo* ::
hjaaa kako je lahko dolg kabel????
jaz sem pač uporabo video rekorder pa od njega po navadnem tv kablu do tv :))
jaz sem pač uporabo video rekorder pa od njega po navadnem tv kablu do tv :))
Živi in pusti živeti!!!!
Prekmurje-Republika
Prekmurje-Republika
rc-car ::
Jest mam pa iz s-video tv-outa pretvornik na rca in pol to prikljuceno na rca-scart kabel in prikljuceno na scart na TV. zvok mam pa iz zvocne na radio (bolj suva)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586152 (25481) | Dominator |
» | zakaj imam crno-belo sliko na tvju?Oddelek: Zvok in slika | 2340 (2195) | Gadjit |
» | GF Ti4200 TV-Out kako nastavit?Oddelek: Zvok in slika | 1759 (1427) | fictionel |
» | KabelOddelek: Zvok in slika | 1485 (1224) | Privatnik |
» | VooDoo3 TV-out in kabl S-video na SCARTOddelek: Zvok in slika | 2024 (1742) | Caboose |