Forum » Omrežja in internet » ponudnik internetnih storitev
ponudnik internetnih storitev
tomazsk1 ::
Živijo!
Zanima me, če je kje pri kakem ponudniku mogoče da bi vzel tak paket kot je picikato, a brez vezave 24 ali 12 mesecev, ker namreč tukaj na Koroškem pripravljajo brezžični internet za periferijo. Torej da se nebi zdaj zafrknil pa podpisal za 24 mesecev, čez 3 mesece pa lahko dobil močnejšega brezžičnega.
Hvala za odgovore!
LP!
Zanima me, če je kje pri kakem ponudniku mogoče da bi vzel tak paket kot je picikato, a brez vezave 24 ali 12 mesecev, ker namreč tukaj na Koroškem pripravljajo brezžični internet za periferijo. Torej da se nebi zdaj zafrknil pa podpisal za 24 mesecev, čez 3 mesece pa lahko dobil močnejšega brezžičnega.
Hvala za odgovore!
LP!
tomazsk1 ::
Hvala za odgovore, t2 še nima centrale tu, torej mi ne preostane nič drugega kot vezava 24mesecev.
LP!
LP!
TyKee ::
Obstaja še nekaj možnosti.
Če imaš zanesljive informacije, kdaj približno bi naj izšel brezžični internet, počakaš do takrat. Če si do sedaj zdržal brez neta oz. z dialupom, boš še teh nekaj dni :)
Če pa nimaš točnih informacij, pa se probaj pozanimat pri kakšnem bljižnem sosedu/kolegu, pa naredis WireLess do njega... mu daš pol naročnine pa sta oba srečna.
Če imaš zanesljive informacije, kdaj približno bi naj izšel brezžični internet, počakaš do takrat. Če si do sedaj zdržal brez neta oz. z dialupom, boš še teh nekaj dni :)
Če pa nimaš točnih informacij, pa se probaj pozanimat pri kakšnem bljižnem sosedu/kolegu, pa naredis WireLess do njega... mu daš pol naročnine pa sta oba srečna.
;-) ::
T-2, če si manj kot cca. 1500m od centrale.
Ne serji. Sem 2300m od centrale, T-2 4 Mbps / 512 Kbps dela super.
K so mi merli maximum bi lahko imel 11MB DL-ja sam k negre UL več k pol mega.
NavadniNimda ::
Odvisno je od debeline parice. Če je 0,4 mm, ti ne bo delalo več kot 2000 metrov. Ti imaš pa očitno 0,8 mm...
;-) ::
Glede tega nevem...vem sam da sta se tak čudla da sta rekla da sm zgleda edini v slo. ki ma lahko 11mega downloada na taki razdalji.
tonimona ::
@EWEER
Dela tudi na večjih razdaljah, vendar ne vem, če ti bo dal T-2 zeleno luč, saj so možne težave z linijo.
Dela tudi na večjih razdaljah, vendar ne vem, če ti bo dal T-2 zeleno luč, saj so možne težave z linijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL ali VDSL?Oddelek: Omrežja in internet | 5962 (5363) | dolenska |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36769 (20715) | Bug |
» | T2 vs AMISOddelek: Omrežja in internet | 4665 (3457) | snoopy20 |
» | T-2 VDSL vs. SiOL ADSL 2+Oddelek: Omrežja in internet | 5761 (3066) | ar4743 |
⊘ | T-2 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 88460 (46180) | T-2 Info |