Forum » Omrežja in internet » Internetna povezava se isklaplja na 24 ur
Internetna povezava se isklaplja na 24 ur
DUKE4EVER ::
Prosim samo za kratek nasvet - internetna povezava se mi izklaplja vsakih 24 ur - kje lahko to spremenim, tako da bo povezava neprestano vključena?
Lep pozdrav vsem na forumu!
Lep pozdrav vsem na forumu!
He...
'FireSTORM' ::
dinamičen ip?
če je to to potem ti je možnost da preklopiš na statičnega in "težava" se preneha
če je to to potem ti je možnost da preklopiš na statičnega in "težava" se preneha
Those penguins.... They sure aint normal....
amigo_no1 ::
Siol ?
Bug v Sygate firewallu ?
Pri Amišu ni reconectanja vsakih 24ur pri dinamičnem ipju.
Bug v Sygate firewallu ?
Pri Amišu ni reconectanja vsakih 24ur pri dinamičnem ipju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
BladE_ ::
Desn klik na povezavo do interneta (tisto v nadzorni plosci, ne bliznjice!) ---- Properties ---- "jezicek" Options ---- Das klukco stran pri "Include Windows logon domain" ---- pri "Time between redial attempts" das 1s ---- pa se klukco pri "Redial if line is dropped" mors dat!
Jst osebno ne maram staticnga IPeja zato mam tko nastiman in se mi usakih 24 ur net resetira po eni sekundi brez da me kej prasa za username pa pass... skor neopazno!
LP
Jst osebno ne maram staticnga IPeja zato mam tko nastiman in se mi usakih 24 ur net resetira po eni sekundi brez da me kej prasa za username pa pass... skor neopazno!
LP
amigo_no1 ::
Nastaviš na modemu/routerju da si stalno povezan - nimam več nobene dialup povezave v winsih .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi z mrežoOddelek: Omrežja in internet | 1246 (1133) | vinvrh |
» | ADSL redialOddelek: Omrežja in internet | 1573 (1343) | 2nemesis |
» | raspppoe in samo vzoztavitev zvezeOddelek: Pomoč in nasveti | 930 (844) | Tr0n |
» | ADSL, SiOL - deluje brez 24 urne prekinitve ?!?Oddelek: Omrežja in internet | 2345 (1291) | BaRtMaN |
» | program za spremembo IP brez disconectanja.Oddelek: Programska oprema | 1467 (1297) | Ziga Dolhar |