» »

ponudnik internetnih storitev

ponudnik internetnih storitev

tomazsk1 ::

Živijo!

Zanima me, če je kje pri kakem ponudniku mogoče da bi vzel tak paket kot je picikato, a brez vezave 24 ali 12 mesecev, ker namreč tukaj na Koroškem pripravljajo brezžični internet za periferijo. Torej da se nebi zdaj zafrknil pa podpisal za 24 mesecev, čez 3 mesece pa lahko dobil močnejšega brezžičnega.

Hvala za odgovore!

LP!

LuGi ::

Kolker jst vem je dini brez vezave T-2 možno da se motim :\

tonimona ::

T-2, če si manj kot cca. 1500m od centrale.

tomazsk1 ::

Hvala za odgovore, t2 še nima centrale tu, torej mi ne preostane nič drugega kot vezava 24mesecev.

LP!

TyKee ::

Obstaja še nekaj možnosti.

Če imaš zanesljive informacije, kdaj približno bi naj izšel brezžični internet, počakaš do takrat. Če si do sedaj zdržal brez neta oz. z dialupom, boš še teh nekaj dni :)

Če pa nimaš točnih informacij, pa se probaj pozanimat pri kakšnem bljižnem sosedu/kolegu, pa naredis WireLess do njega... mu daš pol naročnine pa sta oba srečna.

;-) ::

T-2, če si manj kot cca. 1500m od centrale.

Ne serji. Sem 2300m od centrale, T-2 4 Mbps / 512 Kbps dela super.

K so mi merli maximum bi lahko imel 11MB DL-ja sam k negre UL več k pol mega.

NavadniNimda ::

Odvisno je od debeline parice. Če je 0,4 mm, ti ne bo delalo več kot 2000 metrov. Ti imaš pa očitno 0,8 mm...;)

;-) ::

Glede tega nevem...vem sam da sta se tak čudla da sta rekla da sm zgleda edini v slo. ki ma lahko 11mega downloada na taki razdalji.

Senitel ::

Jaz imam tud 0,8mm parico, optiko mamo tud do vasi, mate kakšen DSLAM odveč? >:D

tonimona ::

@EWEER

Dela tudi na večjih razdaljah, vendar ne vem, če ti bo dal T-2 zeleno luč, saj so možne težave z linijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ADSL ali VDSL?

Oddelek: Omrežja in internet
285962 (5363) dolenska
»

Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
25136769 (20715) Bug
»