Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodno hlajenje-pomoc
Vodno hlajenje-pomoc
Dado55 ::
Lp
Prosil bi vas, ce mi povete kaj nucam vse za vodno hlajenje. Sicer bi rad hladil z vodo le cpu in vga. Pa ce mi lahko sestavite najcenejsi komplet kaj vse nucam..
hvala
Prosil bi vas, ce mi povete kaj nucam vse za vodno hlajenje. Sicer bi rad hladil z vodo le cpu in vga. Pa ce mi lahko sestavite najcenejsi komplet kaj vse nucam..
hvala
mihec87 ::
torej rabis gpu blok za grafo pol rabis cpu blok za procesor..potem cevi, pumpo, radiator oz haldilnik, ventilator/ja, rezervoar oz to niti ni nujno lahko das samo t clen..potem destilirano vodo+mal antifriza ali pa kupis kaksne preparate da nebo alg not..
Zdj za sistem bos mogu povedat katero konfiguracijo mas ker ne pase kar tako vse krizem krazem..
Zadeve si lahko ogledas tukaj ekwaterblocks slo prizvajalec na forumu pod imenom eddy..ter na strani od cool-pc.org
Zdj za sistem bos mogu povedat katero konfiguracijo mas ker ne pase kar tako vse krizem krazem..
Zadeve si lahko ogledas tukaj ekwaterblocks slo prizvajalec na forumu pod imenom eddy..ter na strani od cool-pc.org
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Odlocu sm se da bom svoje raje navil in ne prodal. Pentium D 805, 7800GT
Tkole spravm brez visanja volzat z stock coolerjem
Tkole spravm brez visanja volzat z stock coolerjem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dado55 ()
dolenc ::
Tale procesor se odlično navija, če imaš pravi steping (v cpuZ, revision B0) leti preko 4ghz. Problem je pa, da se res precej greje. Z hladilnikom TT Big typhoon je deloval stabilno nekje pri 3.8ghz (jst sem ga imel na 3.7, just in case), temperatura je bila pod teško obremenitvijo do 65 stopinj. Če se malenkost bolj navije na 3.85ghz, pa mal poveča voltažo, se je temperatura pospela preko 73 stopinj, tako, da za zračno je to nekje limit.
Zdej ga imam pa na vodnem pa je situacija malenkost boljša, vendar, ker še nimam vse čist poštiman se mi voda preveč segreje in potem naraste temperatura preko 65 stopinj, bo pa fajn letel ko bo vse tko ko more bit
Pa še slikca
Zdej ga imam pa na vodnem pa je situacija malenkost boljša, vendar, ker še nimam vse čist poštiman se mi voda preveč segreje in potem naraste temperatura preko 65 stopinj, bo pa fajn letel ko bo vse tko ko more bit
Pa še slikca
Brez spreminjanje voltaze si ga spravil na 3.7 ?
Drugace se pa res greje ko satan. Zanima me kok mas kej SuperPI 1M ?
Drugace se pa res greje ko satan. Zanima me kok mas kej SuperPI 1M ?
dolenc ::
Ne ne, s spreminjanjem . Na privzeti voltaži mi je šel na 3.2ghz stabilno, ampak moj ima dokaj nizko 1.275v.
Super Pi pa dobim na 4.1 ghz, 34.125 s. Če bi super pi ponucal še drugo jedro bi blo bolš
Super Pi pa dobim na 4.1 ghz, 34.125 s. Če bi super pi ponucal še drugo jedro bi blo bolš
raynox ::
//offtopic
Dado55, kako pa si odprl ostale štiri cevovode na grafični (oziroma modal v GTX)?
LP!
Dado55, kako pa si odprl ostale štiri cevovode na grafični (oziroma modal v GTX)?
LP!
Intel e6400 @ 3700Mhz 1.48V ; ASUS P5B Deluxe ; 2x1Gb ; 8800GTS @ 710/1110
xabre ::
dado, rajši daj 3dmark score pred in po odklenjenih cevovodih, pri istih frekvencah grafe, cpu.
3D mark dobim cca 4 tisoc tock vec :/ pa nasploh dobim zelo malo tock pa nevem zakaj. Ta 7800GT je ze dokaj stara oz. bla je kuplena takoj ko je prsla ven, takrat se ni imela tiste zascite al koga majo zdej te grafe in se lepo da odklenit cevovode.
*ziga* ::
Ja dobr se vam vse navija ni kej...mene zanima a ma kdo ksn v-mod al pa ksno foro za visanje voltaze na asrock 775vm800...ker zgleda tega ne podpira in je cev hudic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VODNO HLAJENJE (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 55945 (39055) | Dr_M |
» | CORE I7- 920 D0 revizija :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 11932 (7053) | blockhd |
» | Višanje V na E6750, asus P5K in rami?Oddelek: Navijanje | 2045 (1355) | /alien\ |
» | 7900GT v aciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 30178 (15256) | Primoz78 |
» | X800GTO~2 prihaja... (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Navijanje | 41994 (19979) | Dragon14 |