» »

Siol ISDN težava

Siol ISDN težava

Hanzo ::

Mam ISDN študentski paket , pa mam probleme glede povezave. Zadnjih par dni enostavo povezava niha , strani počasneje odpira, pri igri cod 2 mi ping non stop niha med 50 do 800.Stestiral CMD glede pinga in dubu vn 400 average na siol.net . Prej je use normalno delalo pri cod 2 ping konstantno 60. Serviser od telekoma stestiral linijo in dela normalno pri siolu pa tut trdijo da dela vse normalno. To težavo sm mel že enkrat prej pa sm gor klical na siol pa jim j.... vse po spisku. Za nek cajta je blo. Zdej pa spet. A kdo ve kva bi bla težava ker pomoje uni pofukani mongloidi od siola so to zjebal.! ;(

Hvala za odgovore !

madmitch ::

Probaj se dogovoriti za Študentski ADSL paket, mogoče bo potem bolje.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

MitkoVIP ::

Hanzo res ne vem kaj ima siol s tem,verjetn misls da se tm nastima da mas visji ping pa manjsi prenos...lol...sploh pa ne razumem k ma ze vsaka vas in vsako selo adsl ti pa cod2 spilas prek dial up,tle se sploh nimas kj bunit k to ni misljeno za taksne stvari in z pizdenjem na siol ne bos nc dosegu razn da se ti vsi smejejo ;) zal je vse odvisno od linije,siol ti pa daje samo stevilko da se skonektas do serverja in "cenejse" impulze. na tvojem mestu bi premislu in presaltu na adsl paket (ce ze rabs dobr ping oz konstanten in ce velik spilas), ki ga ponuja kar nekaj ponudnikov in za ugodno ceno, ne pa da se pol tle znasas z dial up linijo.

LP

Senitel ::

MitkoVIP: Če misliš da adsl vleče že v vsako vas in vsako selo potem očitno živiš v eni pravljični deželi, ki se definitivno ne imenuje Slovenija. >:D :\

Hanzo: Poskusi naredit account še pri kakšnem drugem ponudniku (recimo AMIS) in stestiraj še pri njih. Odvisno kater "modem" imaš lahko probaš tudi po software-u od isdn adapterja pogledat, če ima kje kakšno diagnostiko (moj Asus ima en programček, ki zna štet napake na do katerih prihaja na liniji). Tko boš vsaj vedel komu težit.

Hanzo ::

Mitko VIP ::haha """lol...sploh pa ne razumem k ma ze vsaka vas in vsako selo adsl ti pa cod2 spilas prek dial up"". Idiotsko mnenje . Misliš da bi odprlt post kle če bi mel adsl. Jao meni. Pr meno ADSL-a ne bo še 100 let. Vglavnem za informacijo ja prek isdnja se lepo špila cod 2 ping je pa konstantno od 50 do 90 . Isdn mi laufa že leta normalno pa ni blo problemov do 4 dni nazaj. PC je spucan v nulo tko da ni nobenga spywara. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hipkom.net internet povezava (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
26821464 (10572) rontajzel
»

siol smrdi do kraja (strani: 1 2 )

956845 (3455) PROTOTIP
»

Siol bo spremenil ADSL pakete (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27923258 (15090) MEDENA
»

adsl ali kabelski internet

161988 (1779) Gavran
»

ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60735795 (18877) RedOS

Več podobnih tem