Forum » Loža » KRANJ-LJ JEPRCA
KRANJ-LJ JEPRCA
MEDENA ::
Pa zakaj hudiča ni več poostrene kontrole na tem delu, skoz nekaj poka tukaj
Danes spet nesreča s smrtnim izdiom. Pred cca 8 leti se je skoraj vame zaletela katrca, zaletela se je v avto za menoj, smrtni izdi 1 mrtva študentka
Res ne razumem odgovorne...naj dajo radarje, kontrolo hitrosti...karkoli...
JEPRCA
Danes spet nesreča s smrtnim izdiom. Pred cca 8 leti se je skoraj vame zaletela katrca, zaletela se je v avto za menoj, smrtni izdi 1 mrtva študentka
Res ne razumem odgovorne...naj dajo radarje, kontrolo hitrosti...karkoli...
JEPRCA
NavadniNimda ::
Pametno je, da se takole opozarja na pyzdarije, ki se zganjajo na cestah. Tudi se priporoča, da če se vidi koga, ki pijan sede za volan, da se ga ene parkrat okoli tintare upili. Zna pomagati!
Roadkill ::
Sam neki moram pripomnit.... a ste opazili, da VSI vozniki, ki "iz neznanega vzroka zavijejo na nasprotni pas" VEDNO priletijo pod šlepar...
Zgleda da določeni želijo zmanjšat slovensko samomorilsko statisiko tako da večajo "cestni krvni davek"...
Zgleda da določeni želijo zmanjšat slovensko samomorilsko statisiko tako da večajo "cestni krvni davek"...
Ü
miko 55 ::
še vedno mi ni jasno kje je to? !mi lahko kdo razloži?
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
A. Smith ::
Zanimivo razmišljanje, ampak 40-letnik je imel kolikor razumem članek, s seboj otroka, tako da tole ni mogel bit samomor; možakar je najbrž zaspal.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
MIKO: Stara cesta KR-LJ....oziroma MEDVODE-KRANJ......potem pa en odsek znan pod JEPRCA....veliko smrtnih nesreč je (že bilo) tukaj...
na sliki je autobahn pa mi ni blo nč jasno
hvala
hvala
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
2 GOOD 2 B 4GOT10
Roadkill ::
No, samo dodajam, da se tistle moj zgornji prispevek ne navezuje na nobeno konkretno zadevo.
Zgolj moje opažanje, da veliko ljudi konča pod tovornjaki.
Zgolj moje opažanje, da veliko ljudi konča pod tovornjaki.
Ü
krho ::
A povem zakaj je tale del "pasji" skoraj vedno, kadar se tam plejem 2x na dan neko teslo skozi vozi 70, čeprav je ta omejitev, le na dveh 300m odcekih. Ter tako dela gužvo.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
to je tam kjer je una vas a ne...jah sej te bo konc sveta tistih 300m?.....tam ljudje živijo in grejo včasih čez cesto....ravno 100km/h ni fajn divjat....
jkosen ::
Če te grejo bumbarji prehtevat, ko voziš 100 km/h in to čez polno črto. Dokler folk ne bo v svojih glavah pošlihtu, se bojo dogajale takele nesreče. Sem pa zjutraj slišal sirene in se mi je zdel, da je mogl spet fajn počt. V tale travnk od ata vsak let pristane100 vozil. Na srečo večinoma lahko odpelje naprej.
Krho ti si tist k voz iz lj do kr večinoma 70 km/h tud če je 90 omejitev ;)
Krho ti si tist k voz iz lj do kr večinoma 70 km/h tud če je 90 omejitev ;)
Rock N Roll
Azrael ::
@miko 55:
Ta cesta ni noben autobahn, je dvosmerna cesta, del nekdanje ceste bratstva in enotnosti, v vsej svoji zaostalosti. Večinoma je vozna površina iz (premikajočih se) betonski plošč (hudo neudobno za avto in potnike v njem), precej jo gre skozi gozd, ovinki so skoraj vsi nepregledni. Če k temu prišteješ še morebitno mokro cesto ali nizke temperature, torej spolzko cesto, je možnosti za nesrečo ogromno.
Kljub temu kamikaz na tem odseku ne manjka. Saj pogosto kamikaze oddrvijo novim podvigom naproti, tisti zadaj pa naj*****.
Ta cesta ni noben autobahn, je dvosmerna cesta, del nekdanje ceste bratstva in enotnosti, v vsej svoji zaostalosti. Večinoma je vozna površina iz (premikajočih se) betonski plošč (hudo neudobno za avto in potnike v njem), precej jo gre skozi gozd, ovinki so skoraj vsi nepregledni. Če k temu prišteješ še morebitno mokro cesto ali nizke temperature, torej spolzko cesto, je možnosti za nesrečo ogromno.
Kljub temu kamikaz na tem odseku ne manjka. Saj pogosto kamikaze oddrvijo novim podvigom naproti, tisti zadaj pa naj*****.
Nekoč je bil Slo-tech.
v mislih sem imel sliko katera je objavljena zraven članka
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
2 GOOD 2 B 4GOT10
Alexius Heristalski ::
Res je, to se dogaja. Še en patološki pojav v slovenski družbi. Verjetno zato, da bi rekli "umrl je po nesreči", ne pa "strahopetec je storil samomor".
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Azrael ::
Hja, no ni zanemarljivo dejstvo, da zavarovalnice življensko zavarovanje izplačajo za primer nesreče, za samomor pa ne in potem se take stvari dogajajo, sploh pri tistih, ki so zašli v hudo finančno stisko in niso našli izhoda iz nje. Tako življensk zavarovanje ostane kot zapuščina za familijo.
Nekoč je bil Slo-tech.
Ejsi_Disi ::
Zato grem pa jaz vedno na avtocesto. Mislim pa, da je ta cesta še iz leta '43.
Rock n' roll ain't noise pollution!
SavoS ::
No za včerjašnjo nesrečo je verjetno kriva tudi full gosta megla, ki je ravno tedaj bila na tem območju, oziroma lahko rečem je skoraj VSAK dan..... megla pa je tako gosta na tistem odseku, da ne vidiš niti 10m, kaj šele več in se najdejo stručkoti, ki še vedno in vedno gonijo in prehitevajo v megli in polni črti.....
Od kar se vsak dan vozim tam mimo, še nisem videlj bolj goste megle kot je ravno na tem odseku in tistem " smrtnem ovinku " ... da o cesti sploh ne govorim....plus tovornjakarji ki si tud malo po svoje razlagajo cestno prometne predpise
Od kar se vsak dan vozim tam mimo, še nisem videlj bolj goste megle kot je ravno na tem odseku in tistem " smrtnem ovinku " ... da o cesti sploh ne govorim....plus tovornjakarji ki si tud malo po svoje razlagajo cestno prometne predpise
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
danes 3 mrtvi na slo cestah.....res ne vem....naj že nekaj naredijo glede tega...uvedejo ne vem vsake 5 let preizkus vožnje....karkoli...
SavoS ::
Sem ravno zdaj videl, da sta se dva ubila ravno iz mojega konca, ... hmmm tam so itak sami norci na cestah + polno policije
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
monster-x ::
Pa dejte no ... kaki preizkusi na 5 let?!? A mislte, da bo to pomagal? Sej tud tisti, ki so ravnokar opravili izpit (na žalost) umirajo na cestah ...
Ko bo mal bol pošlihtan v glavah voznikov in se bojo še ceste mal bolj zrihtale, bo pa tud manj žrtev ...
Ko bo mal bol pošlihtan v glavah voznikov in se bojo še ceste mal bolj zrihtale, bo pa tud manj žrtev ...
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
OrkAA ::
Ena izmed možnih rešitev se mi zdi postavitev dirkališč v okolici večjih krajev, kjer bi ljudje poceni lahko preizkusili sposobnosti svojih avtomobilov. Zdi se mi, da bi potem marsikdo vozil počasneje skozi ovinke, ker bi dojel, da avto ni vsemogočni stroj na tirnicah.
Umirajo tako ali tako samo ljudje, ki nimajo strahu oz. ne obvladajo avtomobila + nedolžne žrtve, ki sedijo z njimi v avtu ipd.
Ostalim voznikom pa bi dirkališa morda vlila nekoliko več poguma, ter posledično ne bi več povzročali gneče na cestah. Takih je na relaciji KR-LJ ogromno.
Umirajo tako ali tako samo ljudje, ki nimajo strahu oz. ne obvladajo avtomobila + nedolžne žrtve, ki sedijo z njimi v avtu ipd.
Ostalim voznikom pa bi dirkališa morda vlila nekoliko več poguma, ter posledično ne bi več povzročali gneče na cestah. Takih je na relaciji KR-LJ ogromno.
BluPhenix ::
JA ali pa bi še bolj vozili na meji sposobnosti svojih avtomobilov.
Kot že napisano, ljudje bi morali poštimati v glavi, ker pa to ne gre, lahko deluje le represija, napišite peticijo za avtomatske radarje/kamere z dejanskim pošiljanjem kazni na dom. Morda so bo komu poštimalo v glavi, ko se mu bo izpraznil bančni račun.
In ne krho, to se ne dogaja zaradi tistih ki vozijo 70 ampak zaradi tistih ki vozijo na meji svojih, avtomobilovih in cestnih sposobnostih. Po domače za tiste, ki "brezglavo" in ne divjajo, četudi ni nobene potrebe po tem.
Kot že napisano, ljudje bi morali poštimati v glavi, ker pa to ne gre, lahko deluje le represija, napišite peticijo za avtomatske radarje/kamere z dejanskim pošiljanjem kazni na dom. Morda so bo komu poštimalo v glavi, ko se mu bo izpraznil bančni račun.
In ne krho, to se ne dogaja zaradi tistih ki vozijo 70 ampak zaradi tistih ki vozijo na meji svojih, avtomobilovih in cestnih sposobnostih. Po domače za tiste, ki "brezglavo" in ne divjajo, četudi ni nobene potrebe po tem.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Grey ::
Ta cesta definitivno ni za zganjat vragolije, ker betonske plošče zmanjšajo oprijem gum na cesti. K temu dodamo še mokro oz. ledeno cesto in se zgodijo take nesreče. Sem parkrat prehiteval na tej cesti in ni nič kaj prijeten občutek, ker kar čutiš, kako avto nima oprijema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Letos smrtnih žrtev že več kot lani (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 23836 (21189) | Mavrik |
⊘ | Zakaj ni hitrost novih avtomobilov omejena Na 130km/h (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 38722 (32919) | dzinks63 |
⊘ | Nesreča na primorski avtocesti (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Na cesti | 114044 (96846) | dzinks63 |
» | Enotno označevanje prometnih nesreč s smrtnim izidomOddelek: Problemi človeštva | 3437 (2709) | šernk |
» | Prehitra vožnja - ugovor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14345 (11875) | Tear_DR0P |