Forum » Strojna oprema » Radeon 9600 PRO 128 in Tvout
Radeon 9600 PRO 128 in Tvout
Darjo ::
Pozdravljeni!
Na Radeon 9600 PRO 128 MB DDR imam priklopljen VGA monitor in priklopljen Tv sprejemnik.
Poizkušal sem vse mogoče, ampak slike nikakor ni na TVju. Pred Radeonom nisem imel težav s sliko na Tvju ne na Voodooju 3 niti na GeForcu 2... Sedaj pa kar ni slike na Tvju. A mi lahko kdo od vas ki ima isto grafično ali pa se bolje spozna na te zadeve razloži, kaj točno moram narest da bom imel sliko na Tvju. Imam Catalyst 7.1.
O podobnih težavah sem nekaj bral na forumu, ampak odgovora nisem našel. Nekaj je napisanega o prizemljitvi. Kaj točno to pomeni? Morda je v tem problem.
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore in pomoč.
Na Radeon 9600 PRO 128 MB DDR imam priklopljen VGA monitor in priklopljen Tv sprejemnik.
Poizkušal sem vse mogoče, ampak slike nikakor ni na TVju. Pred Radeonom nisem imel težav s sliko na Tvju ne na Voodooju 3 niti na GeForcu 2... Sedaj pa kar ni slike na Tvju. A mi lahko kdo od vas ki ima isto grafično ali pa se bolje spozna na te zadeve razloži, kaj točno moram narest da bom imel sliko na Tvju. Imam Catalyst 7.1.
O podobnih težavah sem nekaj bral na forumu, ampak odgovora nisem našel. Nekaj je napisanega o prizemljitvi. Kaj točno to pomeni? Morda je v tem problem.
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore in pomoč.
Darjo ::
Še nekaj moram dodati... Radeon ima S-video izhod, do TVja imam pa cinch kabel. Iz grafične imam pa še zmeraj od voodooja pretvorni kabel iz s-video v cinch.
A je možno da je ta pretvorni kabel preslab? Ko sem pogledal S-VHS sem opazil, da ima samo 3 tiste pine...
A je možno da bi jih moralo biti več, kot jih je naprimer pri priključku za miško ali tipkovnico (PS/2 mislm ---> priključek je isti....)?
A je možno da je ta pretvorni kabel preslab? Ko sem pogledal S-VHS sem opazil, da ima samo 3 tiste pine...
A je možno da bi jih moralo biti več, kot jih je naprimer pri priključku za miško ali tipkovnico (PS/2 mislm ---> priključek je isti....)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Darjo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585552 (24881) | Dominator |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4188 (3695) | KTr1sk |
» | Radeon 9500 Pro TV - OUT (črno bela slika na TV)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (1029) | romario |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3308 (2841) | romario |
» | Motnje pri povezavi graficna (TV-OUT) --> TVOddelek: Zvok in slika | 2078 (1733) | kuglvinkl |