Forum » Sedem umetnosti » Divx na DVD
Divx na DVD
mravla ::
Zanima me če se da film na CD-ju (Divx) gledati na komponenti DVD za TV, če se kako mi lahko to uspe?
če ga poženeš, bo letel
boogoo ::
Ni šans .
Problem je v tem, ker je bil div-x nelegalen, tak da proizvajalci, niso mogli izdat strojnih odkodirnikov, softwarski pa v komponente ne grejo (Rabo bi procesor, pomnilnik....) sem pa pred nekaj časa zasledil, da je neko tajwansko podjetje že izdelalo čip za strojno odkodiranje formata div-x, če je to res nam preostane le še čakanje katero podjetjo bo prvo vgradilo ta čip v svoje komponente.
Komaj že čakam....
Problem je v tem, ker je bil div-x nelegalen, tak da proizvajalci, niso mogli izdat strojnih odkodirnikov, softwarski pa v komponente ne grejo (Rabo bi procesor, pomnilnik....) sem pa pred nekaj časa zasledil, da je neko tajwansko podjetje že izdelalo čip za strojno odkodiranje formata div-x, če je to res nam preostane le še čakanje katero podjetjo bo prvo vgradilo ta čip v svoje komponente.
Komaj že čakam....
Jinxy ::
Slej ko prej se bo pojavil tud DVD predvajalnik, ki bo znal predvajati DivX format, do takrat bomo pa iz DivX filmov delali SVCD-je :)
Ma ne, mpeg je ful slabše kvalitete, se ne splaša, boljša rešitev je priklopit rač na Tv in na stolp, pa je kr OK. Jaz sem to nardil, ampak tak, da so kabli zmeraj v TV, potem samo TVtool na rač začenem, vklopim tv na AV, izklopim ventilatorje, pa je ful OK. Edina slabost je, da ni daljinca.
Windi ::
Mravla nabavi si si novo grafično, ki ima TV-out in televizija mislim da tako ima en AV vhod pa boš videl, kako super dela, če ne verjameš pridi k meni gledat.
Slika sicer ni v DVD kvaliteti ampak se lahko primerja.
Slika sicer ni v DVD kvaliteti ampak se lahko primerja.
mravla ::
Imam TV izhod-Matrox G-400, samo na TV ni dobene takega vtiča da bi pasalo skupaj. se da dobit kabel iz grafične za vhod v TV, takšen ki gre ven iz TV za radio AUX, ali še je kakšna druga rešitev možna.
če ga poženeš, bo letel
Misliš činč kabel, seveda da se da, samo če maš na grafični kompozitni izhod, če maš pa samo Svideo izhod, potem rabiš TV ki ima Sviedo vhod. Opiši težavo bolj podrobno.
Windi ::
Mravla mislim da to ne bo šlo, ker je tisti vtič za drugi monitor. Če boš našel kaki stari vtič probaj poiskati žičke na vtiču in probaj poiskati videoin in graund (mislim da mora biti ena rumena in ena črna žička).
Če ne razumeš kaj sem ti zdaj tukaj razložil me pokliči.
Če ne razumeš kaj sem ti zdaj tukaj razložil me pokliči.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324812 (50156) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24858 (9472) | bizi72 |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8559 (5531) | Pyr0Beast |
» | gledanje DivX filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 1901 (1080) | smash |
» | Kino v sobi:>Oddelek: Zvok in slika | 1609 (1319) | matevzm |