» »

America from freedom to fascism

America from freedom to fascism

1
2
»

jype ::

A dejte no. Če so res hoteli rečt, da je bil 757, zakaj se pa potem niso potrudili zares zaletet not 757? Strinjam se s poldijem: lažje je ugrabiti letalo, kot vojaški izstrelek. To ne velja samo za teroriste, temveč tudi za g. Busha.

overlord_tm ::

Ammm, WTC je relativno visoka stavba, v katero se ni težko zaleteti z letalom. Za pentagon bi to težje rekel. Pomoje da bi bilo preveč ovir par m nad tlemi da bi lahko letalo nemoteno prišlo do pentagona in se zabilo vanj.

*letalo - nekaj v velikosti 757

jype ::

In zaradi take malenkosti se je skupina evil overlordov, ki so izvedli 9/11, nenadoma znašla v hudi zadregi: z letalom v pentagon se ne znajo zaletet, z raketo bi šlo, samo potem bi se vedelo, kdo je to storil... Kaj čjo zdaj? Ah, bomo z raketo, potem bomo pa vsem rekli, da je bil 757, ki ga bomo v resnici zaleteli nekam drugam. Nekam, kjer nihče ne bo opazil luknje. Na luno, recimo.

edge540 ::

...ali pa ga parkiral v prvi vojaški hangar in v dveh dneh razstavil do zadnjege zakovice.

In res je, če je pentagon visok 77 čevljev, ga je z letalom pri takšni hitrosti težko zadeti. Izkušeni piloti imajo v malo slabšem vremenu včasih težave s pristankom pri 150 vozlih, nek taliban pa bo brez problema zadel pentagon pri 300mph+? Nebi rekel.

jype ::

Nisem rekel, da je enostavno. Tudi WTC stolpa še zdaleč ni enostavno zadeti. Pa so vseeno ga. Dvakrat!

Da bi zato potem predlagal teorijo, ki je za smešno mnogo magnitud manj verjetna, kot edino resnično, se mi pa ne zdi pametno.

edge540 ::

Ne zavračam zaradi tega uradne zgodbe ampak zaradi dokazov. Dokazov, ki jih je polna cela prva stran. Dokazov, ki jih hočete zanikati z smešnimi protiargumenti.

jype ::

Dokaza nisem videl še nobenega. Vse, kar je bilo, so bila nekakšna ugibanja. Kvazistrokovnost tu pač nima kaj iskati.

Če jaz rečem, da forenziki bodo pa menda ja znali ugotoviti, kaj zaeno letalo je tja priletelo, pa mi potem suvereno odgovorite, da "forenzikov itak niso zraven pustili", potem je to, zelo milo rečeno, velika neumnost.

edge540 ::

Tako kot je neumnost to, da je letalo prebilo 3 al kolko odsekov pentagona, ki je tako rekoč bunker po strukturi. Armiran beton človek. Za takšen učinek rabiš bunker buster bombe. Tako kot je neumnost, da se je uplinilo. Pa ne da se mi več kregat. Grem se raje učit dalje ker bo dosti bolj produktivno kot to.

jype ::

Raptor001> Armiran beton človek.

A to je junak kakšne nove akcijske nanizanke? Tako kot teksaški mož postave? :)

Ja, le pejt se učit. Jaz mam tudi pametnejše delo, samo vsake toliko časa je fino pokazat na kakšno zmoto.

Stratus ::

Jype na kere dokaze se pa ti opiraš, vse kar imaš v roki so zagotovila uradne ameriške politike pa nobenega forenzičnega dokaza. Vse posnetke kamer ki bi lahko točno dokazale kaj je zadelo Pentagon so FBIjevci zasegli takoj in jih nikoli pokazali javnosti. Je to za tebe dokaz?
Misliš da nebi takoj utišali vse zagovornike teorije zarote s tem da bi vsaj en posnetek dali v javnost? Pa ga ne dajo, "zaradi nacionalne varnosti" katere že? Posnetki nebi razkrili ničesar drugega kot potrditev da je bil res 757, ALI PA MOGOČE NEBI ???.
Tisti del prednjega kolesa ki je kao ostal od letala, hmm..., ja mogoče, če le nebi bil malce sumljivo nepoškodovan (npr. žaromet popolnoma cel ???).
Jype daj malo razmisli na čem opiraš svoj zagovor, na čem pa temelji moje kontriranje!
Nije žvaka za seljaka !

A ma kdo žvečilni :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Stratus ()

jype ::

Glede na tvoj podpis je dejansko bolje, da se ne kregaš z mano o teh rečeh.

Jaz pač ne verjamem, da je lažje rečt, da se je v bajto zaletelo nekaj tretjega, in potem prikrivat dejstva, kot si izmislit verjetno zgodbo o tem, kako je tista reč, ki je dejansko priletela v bajto, prišla tja. Tudi ne vidim nikakršnega smisla v prvi možnosti.

Glede vseh živih senzacionalnih napak, ki so jih naredili Američani tisti dan, je jasno: nesposobni so, približno toliko kot npr. Rusi, ki jim je tip s športnim letalom iz zahodne nemčije priletel na rdeči trg, praktično na vrhuncu hladne vojne.

Luka Percic ::

Posnetki nebi razkrili ničesar drugega kot potrditev da je bil res 757, ALI PA MOGOČE NEBI ???.

Ja ne, razkrili bi par belih dimčkov. Ki bi jih taki kot ti hitro razglasili za raketo/nlp/podmornico/slona. Mislim če so rekli da se nič nevi se pač ne. Še na teh dokaj bližnjih posnetkih se nevidi nič...

Tisti del prednjega kolesa ki je kao ostal od letala, hmm..., ja mogoče, če le nebi bil malce sumljivo nepoškodovan (npr. žaromet popolnoma cel ???).

Prijatu se je prevračal z avtom, sam pa ostal čisto nepoškodavan. Nitit praske. Avto totalka. Kaj zdej, a nej trdim da ga ni blo v avtu, da je avto vozil mali zeleni?!

Dej go home.
Ne zavedaš se niti da pomanjkanje dokazov samo po sebi ne more ogrozit uradne zgodbe. Šele dokazi za nekaj drugega lahko.
Prrvo povej kakšna je tvoja teorija in kje maš dokaze zanjo. Potem bomo iskali antidokaze za vladno verzijo ok?

Ejsi_Disi ::

Luka - preberi to knjigo, mogoče ti bo dalo misliti.

Pentagate
Rock n' roll ain't noise pollution!

overlord_tm ::

Prijatu se je prevračal z avtom, sam pa ostal čisto nepoškodavan. Nitit praske. Avto totalka. Kaj zdej, a nej trdim da ga ni blo v avtu, da je avto vozil mali zeleni?!


Predvidevam da se je avto od trka uplinil, ostal pa je samo nepoškodovan žaromet.

gzibret ::

Sem gledal dokumentarec o Laibachovi turneji po ZDA, še pred 9/11. Pred koncertom je en "trboveljski filozov" imel govor in je v njem rekel: "America went from the period of barbarism to the period of disintegration without the intermeddiate period of prosperity" :D >:D
Vse je za neki dobr!

drejc ::

Sj ne da komad Nemcev že leta hodi živet v Ameriko, ampak okej, dejmo vrjet nebulozam leftyev kok se majo slab čez Atlantik.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

Luka Percic ::

Luka - preberi to knjigo, mogoče ti bo dalo misliti.

Kaj, a se res ničesar pametnega/konkretnega ni vredno omembe?
Jah, take shity knjige pa res nebom bral!

Luka Percic ::

Predvidevam da se je avto od trka uplinil, ostal pa je samo nepoškodovan žaromet.

Torej ti trdiš da niti pod razno ni možno da pri taki hitrosti kaj ostane celo?
Al trdiš da niti pod razno pri taki hitrosti ne more vse zgint?!

Kaj sploh trdiš?!

Eh dejte se usest in še enkrat premislit zadevo..
Saj vam nebo nobeden zameru da ste se zmotli.
Ni treba zdej reševat potapljajoče barke.
Save yourself.

Ejsi_Disi ::

Prvo preberi, potem kritiziraj.
Eh dejte se usest in še enkrat premislit zadevo..

Kontra.
Rock n' roll ain't noise pollution!

overlord_tm ::

Kaj sploh trdiš?!


Nevem, jaz trdim da je nekaj smrdljivega v deželi ameriški.

Vi pa ste najprej trdili, da ostankov ni ker se je letalo od trka uplinilo, potem je nekdo privlekel skoraj nepoškodovan žaromet na podvozju. Jaz iz tega sklepam da mi hočete povedati, da kljub temu da se je vse prostalo letalo preprosto uplinilo, je žaromet nekako ostal cel. In to mi ne gre v glavo.

Tisto z avtom, mogoče je bil totalka (to pomeni nevozen, ne da je ostal samo še prah) in da je žaromet ostal cel. Samo tale "boeing" je bil več kot totalka, žaromet je pa ostal cel. :\

suntrace1 ::

Luka', brez zamere ali z zamero, sam očitno nimaš pojma o letalih, še manj o kinetiki in še manj o materialih in tako naprej. Očitno ti ni jasno preprosto dejstvo, da nosi letalo gorivo v krilih in da predstavlja večino teže pri vzletu, s čimer postavljaš na laž samega sebe, ko navedeš srednješolsko kinematično enačbo, ki pa ne pove kaj dosti, saj ne verjamem da lahko preračunaš kako vpliva energija na deformacijo teles in če se ustvarjajo termodinamični pogoji da se pri trku lahko uplini zelo letalo s titanovimi lopaticami vred. Jaz lahko. In se ne da. The end.

Luka Percic ::

Prvo preberi, potem kritiziraj.

Ok, bom dešifriral moj odziv.
Glede na to da sam nisi povzel nobene točke iz te knjige, da si jo samo navedel, se da sklepat, dani nič kaj pametnega.
V bistvu sem te hotel pripravit da me negiraš, da poveš kaj konkretno je sploh pametnega notri zapisanega. Kakšen good point.

overlord_tm
Dvakrat sem prebral tvoj post..
Ničesar novega ali pa odgovora vrednega nisem odkril. Žal.

preprosto dejstvo, da nosi letalo gorivo v krilih in da predstavlja večino teže pri vzletu

To da je vse gorivo v krilu mi je jasno..
Da pa je v krilih več teže kot v celem trupu pa na prvi pogled neverjamem. Ne trdim pa nič. Za razliko od vas.
A si si pogledal jype-ov link o letalu ki izpuhti v zrak?
A znaš zračunat?
Hehe, dvomim.

suntrace1 ::

Vidiš Luka, še en dokaz, da raje blebetaš ne da bi pomislil, kaj sploh nakladaš - če se je letalo uparilo ko se je zaletelo v Pentagon (tako kot trdiš), kako je možno, da je prebilo še tri bloke, če od njega ni ostalo od njega nič?! Še bolj bedno je, da nisi vedel da ima letalo večino mase v krilih, kar jim daje tudi dodatno trdnost (stavim da tudi tega nisi vedel)

Sicer pa odlomek ne dokazuje ničesar. Preveč neznak - kaj je ostalo od aviona po testu ni vidno (pretenciozna nakladanja na Discoveryu so čisto običajna), kako je bil zid podprt ker kar tako kocka betona ni stala na mestu, posledice na zidu, ker pri uparevanju kovine vidiš iskre, tukaj v posnetku pa ne ne gori niti gorivo ?!, ni posnetka posledic na zidu, čeprav sivina daje slutiti da beton kar leti ven, kar je normalno, saj vsrkava energijo, kakšna je konstrukcija zidu za primerjavo z ostalimi zidovi, itd, itd.

In preden spet postaš, dej se malce zamisli sam nad sabo in ne takoj poslušat mali glasek v tvoji glavi, a.k.a. tvoj ranjen ego.Sicer bo samo še bolj ranjen, Veliki Luka >:D :P

ker nick:\

TESKAn ::

In kako veste, da od letala ni ostao nič? In kako lahko na posnetku ločite med zoglenelim kosom letala in zoglenelim kosom pentagona?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

jype ::

overlord_tm> Vi pa ste najprej trdili, da ostankov ni ker se je letalo od trka uplinilo

Ne. Da lahko deli letala "izginejo", ker se spremenijo v prah. Pentagon očitno ni zadrževalni hram reaktorja jedrske elektrarne in posledično ni toliko trden, da bi se letalo kar uplinilo, kar je več kot očitno jasno tudi iz luknje v zgradbi. Tudi F-4 se težko primerja s 757.

Še vedno pa čakam odgovor na vprašanje, zakaj, če je tako težko zaletet 757 v Pentagon, so to zgodbo prodajali? Kam so skrili manjkajoče letalo? Kje so dobili prednjo nogo 757? Se jim je taka bedasta zgodba sploh splačala, glede na to da bi lahko komot "naredili" terorista, ki bi detoniral umazano bombo v bližini zgradbe Pentagona in naredil bistveno več škode?

Je bolj verjetno, da so ljudje, ki so baje načrtovali vse to, debili, pa se jim je stvar posrečila zgolj slučajno, čeprav je baje zgodba totalno neverjetna, ali je bolj verjetno, da se je zgodilo to, kar pravijo, da se je?

Po moje sploh ni vredno razpravljati o tem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Luka Percic ::

Veliki Luka

ker nick


Aha, tvoja moč argumenta očitno ni zadostovala, si moral to privleči.

Pomilovanja vredno.


ker pri uparevanju kovine vidiš iskre, tukaj v posnetku pa ne ne gori niti gorivo ?!

Aha, ta posnetek je tudi fejkan.
Samo da vem.

Dejmo se rajši pogovarjat kaj ni fejkano.
A burek dejansko obstaja?

Kolos ::

Ma eni res bluzite
Link

verjetno isti osebki kot v temi o pristanku na luni.

Ejsi_Disi ::

Ok, bom dešifriral moj odziv.
Glede na to da sam nisi povzel nobene točke iz te knjige, da si jo samo navedel, se da sklepat, dani nič kaj pametnega.
V bistvu sem te hotel pripravit da me negiraš, da poveš kaj konkretno je sploh pametnega notri zapisanega. Kakšen good point.

Knjigo sem prebral 5 let nazaj. Nimam je doma in ti lahko le na pamet kaj napišem. Tega pa nočeš.
Rock n' roll ain't noise pollution!

jype ::

donfilipo ::

Nekaj je pa le res. Vse te 911 conspiracy razlage prinašajo denar, kot firma dedek mraz in božiček. Razlage fenomenov so seveda naivne in zmotne, pa vendar po svoje pozitivne ravno tako, kot dedek mraz. Namreč iz teh razlag sledi, da ni sile na svetu, ki bi lahko napadla USA. USA lahko napadejo le zlobni Lex Luthorji ali George Bushi, ki pa so tudi sami američani . In jih bo zaustavil Superman, oziroma res prava demokracija (karkoli to že je), če je ta vesoljec ravno na rehabilitaciji od kokaina>:D Ali se sploh zavedate, kako kruta je resnica, da je dedek mraz institucija, ki pravzaprav odnaša in ne prinaša, realno gledano....in kar je še huje, da vsi biljoni... atomski delci... einsteini... cia... pentagoni in james bondi ne morejo preprečiti terorja skupine kameltreiberjev, ki so hudiča, boga in sebe prepričali, da se borijo za pravično stvar? Ampak they will shure try to stop them anyway...in če jim uspe to pravzaprav res ne bo samo zaradi čistega profita...ampak iz nuje. In kaj če bi Lex Luthor res obstajal? No potem to pomeni, da je dobilo poosebljeno zlo krila nazaj:D Da marsikdo tako gleda me ne čudi preveč. Ker tako velike kot majhne otroke bolj zanimajo efekti, kot njih prekompleksne razlage.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Thomas ::

Se čisto strinjam z donfilipom. Le da je delanje profita tudi čista nuja.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

lufthammer ::

>>>>Kam so skrili manjkajoče letalo?

Zanimivo, da nihče ne govori o potnikih. Kam za boga so "pospravili" vse tiste iz letal, za katere so bili domači obveščeni, da so bili med žrtvami, če so letala "parkirana v Arizoni"? Izvajalci teh akcij bodo pa tiho? Uf kakšno ekipo rabiš - eni v pravem času rakete lansirat, drugi letala stran, tretji pospravljajo potnike,...) Bodo vsi sto procentno tiho?

lufthammer ::

Ima jype kar prav, bistveno lažje je kar letalo "parkirati" na pravo mesto.

gfighter ::

Saj to je najbolj nepredstavljivo. Ajde, vzemimo da je tisto kar govori Loose Change res. Kakšno orgarnizacijo bi rabil za speljat kaj takšnega? Koliko ljudi bi potreboval že samo za načrtovanje? Pa koliko bi jih potreboval za izvedbo? IMHO mnogo preveč da bi bila verjetnost, da ne bo šlo nič katastrofalno narobe, sprejemljiva. Pa da bodo potem še vsi tiho... Ne kupim. Se pa povsem strinjam s tem da se preiskave nadaljujejo. Dosti je še materiala za razne teorije, ki bi jih lahko z objavo povsem nenevarnih dokazov odpihnili v pozabo.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

T0MA2 ::

Nekateri pravite da ameriska vlada ni sposobna tega izvest, medtem ko so talibani james bondi in lahko nardijo svasta. Ne bom nc reku kdo je kriv, vendar pa ne bi bilo prvic da so uporabili false flagging ( hipoteticno da so). Drgac pa ta dokumentarec govori cisto o 6. stvari, ne pa o 9/11 oz ga sploh niti enkrat ne omeni.

T0MA2 ::

This movie is a must see to every American who is fed up with or questions the government. This documentary is
engaging and presents a mystery from the beginning. Why
do we pay income tax? Who really controls this government? Go on an investigation with Aaron Russo and
the people he's interviewed. Prepare to be intrigued and
entertained and to leave the movie with answers! It is
set to be released in July, but if there is a
pre-screening near you, go! He gives both sides of the
issues and presents a fair but skeptical view of what
is happening in this country. Unlike Fahrenheit 911,
this movie does not shove anything down the audience's
throats. It presents questions, answers some, and leaves
room for your own investigations. This movie is truly
spectacular and worth the travel to see it.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68742070 (28978) Matev

9/11 - kaj se je dejansko dogajalo

Oddelek: Problemi človeštva
312763 (1980) Barakuda1
»

Resnica Pentagona? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16314205 (10423) BigWhale

Več podobnih tem