Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica
tipkovnica
dule_2311 ::
ja mene pa sam zanima: kaj je narobe z mojo tipkovnico ker ce kar koli hocem igrati s prijateljem na mojem racunalniku, mi je kar nastimano da je tipkovnica blokirana na 3 tipke(pr mojih prijateljih je 3 tipke na enega igralca) zato jst ne morem nikoli igrati igrice ali pa kar koli kar jih pac vec kot eden igralec pocne zato ker mi enostavno blokira tipkovnico na 3 tipke a zmeraj pritisne usak igralec usaj 2.a mi kdo lahko pove kaj nej naredim ali se da to popravit in kako, ali pa si moram kupiti novotipkovnico(kaksen nasvet samo da ni predraga )
TNX
TNX
Izi ::
Stari, tvoja slovenščina je pa na psu.
Prebiram in prebiram, pa ne razberem ničesar, razen tega, da imaš probleme z tipkovnico.
Ne natlači vsega skupaj v eno dolgo klobaso in začni uporabljati vejice, pa šumniki bi tudi verjetno naredili zadevo razumljivo.
Prebiram in prebiram, pa ne razberem ničesar, razen tega, da imaš probleme z tipkovnico.
Ne natlači vsega skupaj v eno dolgo klobaso in začni uporabljati vejice, pa šumniki bi tudi verjetno naredili zadevo razumljivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
jurre ::
ce sem prav razbral iz te klobase, mu tipkovnica zasteka ce pritisne 3 tipke (ali vec). Pa ne more igric spilat
Izi ::
Odnesi tvojo tipkovnico z seboj k prijatelju in jo probaj tam, če se pojavijo isti problemi.
Ne pozabi, da tipkovnice ne moreš menjati pri prižganem računalniku, ker potem ne deluje. Potreben je zagon sistema z novo tipkovnico.
Če bodo pri prijatelju isti problemi, bo najbolje, da kupiš novo tipkovnico, saj to je v bistvu potrošna roba in za 3000 SIT dobiš že kar pošteno tipkovnico.
Vseeno pa je lahko problem samo v Windows.
To lahko enostavno preveriš tako, da zaženeš računalnik z diskete v sistem DOS in potem tipkaš v DOS-u in vidiš če ti vse tipke pravilno delujejo.
Ne pozabi, da tipkovnice ne moreš menjati pri prižganem računalniku, ker potem ne deluje. Potreben je zagon sistema z novo tipkovnico.
Če bodo pri prijatelju isti problemi, bo najbolje, da kupiš novo tipkovnico, saj to je v bistvu potrošna roba in za 3000 SIT dobiš že kar pošteno tipkovnico.
Vseeno pa je lahko problem samo v Windows.
To lahko enostavno preveriš tako, da zaženeš računalnik z diskete v sistem DOS in potem tipkaš v DOS-u in vidiš če ti vse tipke pravilno delujejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laptop win 10 pro, tipke levo desno delete ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 822 (756) | mat xxl |
» | Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 30293 (18694) | Phantomeye |
» | Nov slovenski razpored na tipkovnicah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 36922 (25169) | Okapi |
» | Gamerska tipkovnica ? tarantula/g15/???Oddelek: Kaj kupiti | 1976 (1690) | El Nino |
» | EURO je tukaj - le ena tipka za znak €Oddelek: Operacijski sistemi | 14775 (13569) | 'FireSTORM' |