» »

Zavarovalniški biseri....

Zavarovalniški biseri....

Brane2 ::

Tole sem dobil mal prej po emailu. A must see:

> Če se vam bo kdaj, bognedaj, zgodilo, da boste morali za potrebe zavarovalnice opisati potek prometne nezgode, vam predstavljamo nekaj vrhunskih biserov, ki so se z zlatimi črkami vpisali v zgodovino slovenskega zavarovalniątva.

1. Ko sem priąla domov, sem zapeljala na dvoriąče napačne hiąe in se zabila v drevo, ki ga doma nimamo.

2. Drugi avto se je zaletel v mojega ne da bi me prej opozoril.

3. Mislil sem, da je bilo okno spuąčeno, ampak sem opazil, da je bilo dvignjeno, ko sem dal skozenj mojo glavo.

4. Zaletel sem se s parkiranim kamijonom, ki je prihajal z druge strani.

5. Kamijon se je zabil skozi moje stransko okno v obraz moje ľene.

6. Peąec se je zaletel vame in se spravil pod moj avto.

7. Nek tip je bil povsod po cesti in sem moral večkrat obrniti volan preden sem ga zadel.

8. Odpeljal sem na rob ceste, počistil svojo taąčo in se odpravil do naslednje postaje, peą.

9. Poskusil sem ubiti muho in sem odpeljal v drog telefona.

10. Ves dan sem nakupovala rastline in sem bila na poti domov. Ko sem priąla do kriľiąča je en grm padel predme in nisem videla drugega avtomobila.

11. Vozil sem ątirideset let, ko sem zaspal za volanom in mel eno nesrečo.

12. Bila sem na poti k doktorju zaradi zadnjičnih problemov, moje umetno koleno je popustilo in sem imela nesrečo.

13. Ko sem priąel do kriľiąča, se je tam nenadno prikazal znak, ki se ni se nikoli prej tam prikazal. Nisem se mogel ustaviti, zato sem imel nesrečo.

14. Da se ne bi zabil v odbijač avtomobila pred mano, sem zadel peąca.

15. Moj avtomobil je bil pravilno parkiran, ko je zadel v drugo
vozilo.

16. Neviden avtomobil je priąel iz nikoder, zadel v moj avto in
izginil.

17. Povedal sem policiji, da nisem bil poąkodovan, vendar ko sem snel
klobuk, sem opazil, da je bila moja lobanja počena.

18. Bil sem prepričan, da starec ne bo nikoli priąel na drugo stran
ceste,
ko sem zadel vanj.

19. Peąec ni vedel v katero smer naj steče, zato sem zapeljala čezenj.

20. Videla sem počasno premikajočega se, ľalostnega starega gospoda,
ko se
je odbil od haube mojega avtomobila.

21. Posredni razlog nesreče je bil majhen tip v majhen avtomobilu z velikimi ustmi.

22. Vrglo me je iz avtomobila, ko je ta zapustil cesto. Naąlo me je nekaj psov v bliľnjih smetnjakih.

23. Telefonski drog se je pribliľeval. Poskuąala sem se mu odmakniti, ko je nenadno zadel v sprednji del mojega avtomobila.

24. Moje vozilo yugo 45 je bio parkiran on je ąo skombijem uzvratno (rikverc) mi je zahaklo prednji levi blatnik i ąpego mi je strgo dolj sa svojim desnim vrati ko ih je meo otprte polj je zbeľo.

25. Pelala sam se proti Medlogu nasprot je prąo kobi znamke mercedes in je kamen pado na ąipu ąpigu je pa odrgan na parkingu doma pred blokom.

ABX ::

Ne moreš ... :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Mercier ::

Dodal sem še komentarje, čeprav je zadeva dovolj nora sama zase.

1. Ko sem prišla domov, sem zapeljala na dvorišče napačne hiše in se zabila v drevo, ki ga doma nimamo.
Videla je moža z žensko, ki ni bila ona

2. Drugi avto se je zaletel v mojega ne da bi me prej opozoril.
Skratka, skrajno nevljudno

3. Mislil sem, da je bilo okno spuščeno, ampak sem opazil, da je bilo dvignjeno, ko sem dal skozenj mojo glavo.
Vitrex-ov prodajni agent

4. Zaletel sem se s parkiranim kamijonom, ki je prihajal z druge strani.
Pa ga ni hotel vzeti s seboj, baraba

5. Kamijon se je zabil skozi moje stransko okno v obraz moje žene.
Ts, ts, ts. Kje je pa imela žena glavo?

6. Pešec se je zaletel vame in se spravil pod moj avto.
BANZAIIII!!!

7. Nek tip je bil povsod po cesti in sem moral večkrat obrniti volan preden sem ga zadel.
Triplsajt

8. Odpeljal sem na rob ceste, počistil svojo taščo in se odpravil do naslednje postaje, peš.
Počistil s ceste?

9. Poskusil sem ubiti muho in sem odpeljal v drog telefona.
Kaj vraga imajo muhe za iskat na drogih.

10. Ves dan sem nakupovala rastline in sem bila na poti domov. Ko sem prišla do križišča je en grm padel predme in nisem videla drugega avtomobila.
Ni se mogla upreti pogledu na prečudovito rastlino

11. Vozil sem štirideset let, ko sem zaspal za volanom in mel eno nesrečo.
Človek ne more niti očesa zatisnit, pa že pizdarija!

12. Bila sem na poti k doktorju zaradi zadnjičnih problemov, moje umetno koleno je popustilo in sem imela nesrečo.
Nič pa ne napiše, če ji je ušlo?

13. Ko sem prišel do križišča, se je tam nenadno prikazal znak, ki se ni se nikoli prej tam prikazal. Nisem se mogel ustaviti, zato sem imel nesrečo.
Goreči grm?

14. Da se ne bi zabil v odbijač avtomobila pred mano, sem zadel pešca.
Prioritete pa to

15. Moj avtomobil je bil pravilno parkiran, ko je zadel v drugo vozilo.
Sam od sebe

16. Neviden avtomobil je prišel iz nikoder, zadel v moj avto in izginil.
Koperfild hit n ran

17. Povedal sem policiji, da nisem bil poškodovan, vendar ko sem snel klobuk, sem opazil, da je bila moja lobanja počena.
Ti lažnivec, ti!

18. Bil sem prepričan, da starec ne bo nikoli prišel na drugo stran ceste, ko sem zadel vanj.
Ampak, zher je pa le ziher

19. Pešec ni vedel v katero smer naj steče, zato sem zapeljala čezenj.
Gordijski pešec

20. Videla sem počasno premikajočega se, žalostnega starega gospoda, ko se je odbil od haube mojega avtomobila.
Ja, penzije te dni, vse nižje so

21. Posredni razlog nesreče je bil majhen tip v majhen avtomobilu z velikimi ustmi.
Avomobilski škrati so sorodniki tiskarskih, kak da folk tega ne ve???

22. Vrglo me je iz avtomobila, ko je ta zapustil cesto. Našlo me je nekaj psov v bližnjih smetnjakih.
V prvem leva roka, v drugem desna noga, v tretjem...

23. Telefonski drog se je približeval. Poskušala sem se mu odmakniti, ko je nenadno zadel v sprednji del mojega avtomobila.
Tupa ko stup!

24. Moje vozilo yugo 45 je bio parkiran on je šo skombijem uzvratno (rikverc) mi je zahaklo prednji levi blatnik i špego mi je strgo dolj sa svojim desnim vrati ko ih je meo otprte polj je zbežo.
Zakaj? Saj mu nebi ja nič neredio

25. Pelala sam se proti Medlogu nasprot je pršo kobi znamke mercedes in je kamen pado na šipu špigu je pa odrgan na parkingu doma pred blokom.
Ga je odrgala, da je lahko isparkirala, ko jo je zapargiru kobi znamke mercedes

Eschelon ::

Meni se je zdel original bolj smešen kot slovenski prevod.
(Moj kiks :P)
http://www.quality-ins.com/lighterside....
Pravi LINK.

The other car collided with mine without giving warning of its intentions.

I thought my window was down, but I found out it was up when I put my head through it.

A truck backed through my windshield into my wife's face.

A pedestrian hit me and went under my car.

The guy was all over the road. I had to swerve a number of times before I hit him.

I pulled away from the side of the road, glanced at my mother-in-law, and headed over the embankment.

In my attempt to kill a fly, I drove into a telephone pole.

I had been shopping for plants all day and was on my way home. As I reached an intersection, a hedge sprang up, obscuring my vision and I did not see the other car.

I had been driving for 40 years when I fell asleep at the wheel and had an accident.

I was on my way to the doctor with rear end trouble when my universal joint gave way, causing me to have an accident.

As I approached the intersection, a sign suddenly appeared in a place where no stop sign had ever appeared before. I was unable to stop in time to avoid the accident.

To avoid hitting the bumper of the car in front, I struck the pedestrian.

My car was legally parked as it backed into the other vehicle.

An invisible car came out of nowhere, struck my car and vanished.

I was sure the old fellow would never make it to the other side of the road when I struck him.

The pedestrian had no idea which direction to run, so I ran over him.

The indirect cause of the accident was a little guy in a small car with a big mouth.

I was thrown from my car as it left the road. I was later found in a ditch by some stray cows.

The telephone pole was approaching, I was attempting to swerve out of its way, when it struck my front end.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Eschelon ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prometna nesreča (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11322964 (16579) krepki
»

Prometna nesreča v parkirni hiši BTC city park (strani: 1 2 3 4 5 )

24152486 (44648) win64
»

Čigava je krivda za trk?

284704 (3585) solatko
»

Očetova prometna nesreča (strani: 1 2 )

7615999 (13428) St235
»

Prometna nesreča - pravno vprašanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

43534698 (23377) šernk

Več podobnih tem