Forum » Pomoč in nasveti » Težave z DVD-zapisovalnikom
Težave z DVD-zapisovalnikom
rablevc ::
Živjo!
Pred časom mi je star DVD zapisovalnik nehal peči DVD-je, sam proces peke je izvedel brez težav, vendar pa na koncu DVD ni bil uporaben. BIl je poln vendar podatki na njem niso bili vidni. Kupil sem nov pekač (NEC AD-5170), misleč da bo kaj bolje (itak je bil star že malo predpotopen), vendar se mi dogaja isti problem. Oba pekač podpirata DVD+/-, poskusil sem na več različnih nosilcih, vendar je rezultat isti. Za peko uporabljam Nero-ta v6.6.0.15
Lepo prosim za kakršenkoli nasvet, saj mam metanja neuporabnih dvd-jev že čez glavo. :)
Pred časom mi je star DVD zapisovalnik nehal peči DVD-je, sam proces peke je izvedel brez težav, vendar pa na koncu DVD ni bil uporaben. BIl je poln vendar podatki na njem niso bili vidni. Kupil sem nov pekač (NEC AD-5170), misleč da bo kaj bolje (itak je bil star že malo predpotopen), vendar se mi dogaja isti problem. Oba pekač podpirata DVD+/-, poskusil sem na več različnih nosilcih, vendar je rezultat isti. Za peko uporabljam Nero-ta v6.6.0.15
Lepo prosim za kakršenkoli nasvet, saj mam metanja neuporabnih dvd-jev že čez glavo. :)
Han ::
Hmm, tole mi bolj diši po napaki v tvojem sistemu (Windows). Preizkusi pečko v drugem računalniku in z Nerom 6.6.1.4 ali novejšim oziroma drugim programom, ki uradno podpira model zapisovalca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28308 (14067) | GrimReaper |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103207 (27716) | nuclear |
» | Moteče ustavljanje/preskakovanje dvd filmaOddelek: Zvok in slika | 1758 (1615) | charlotte |
» | Omejitev hitrosti pri peki CDOddelek: Pomoč in nasveti | 3035 (3035) | Dr_M |
» | izbira DVD-pekacaOddelek: Kaj kupiti | 2450 (1668) | Caligula |