Forum » Pomoč in nasveti » driverji za club 7600gs agp
driverji za club 7600gs agp
Sycroft ::
poizkusil sem zadnje driverje od nvidie z njihove strani, tudi na tweakrus sem snel driverje pa vedno enaka tezava. ko zalaufam film imam po celem ekranu take modre kvadratke z valovitimi crtami (artefakti al kako) in ne razumem vec kako in kaj. ne mece mi okna s sporocilom da imam presvoh napajalnik nic... imam pa msi k8n neo2 platinum, a64 3000 2x 512 rama ... ter to graficno, ki je bila "nadgradnja" 9600pro/lite. ce imate to kartico pa imate kaksno posebno verzijo driverjev ali pa mogoce samo resitev bi se priporocal:) (kakor pa sem razumel pa je bios patch samo za odstranitev power warrninga).
torej?
torej?
Sycroft ::
hm zanimivo, zgleda sem prehitro rekel, zadnji uradni nvidia driverji delujejo lepo. tko da ne vem vec u cem je fora...
ps: delajo ja, vendar samo za kratek cas, sem igral wow ravnokar in mi zacne metat cudne reci med igro na zaslon:)) nekaj kar nebi smelo biti tam. nesem v ponedeljek nazaj.
ps: delajo ja, vendar samo za kratek cas, sem igral wow ravnokar in mi zacne metat cudne reci med igro na zaslon:)) nekaj kar nebi smelo biti tam. nesem v ponedeljek nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sycroft ()
gfighter ::
Club 3D 7600gs AGP imajo dva možna problema: eden so artefakti (neodvisni od gretja kartice), drugi je pa ta, da javljajo da ni priklopljen dodatni napajalni kabel, čeprav je le-ta na mestu. V obeh primerih nesi karto na servis, da ti jo zamenjajo za novo. Glede na to, da je delež pokvarjenih pri točno tej seriji velik, ne bodo komplicirali z zamenjavo.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z grafičnoOddelek: Strojna oprema | 1817 (1113) | Binji |
» | 7900GT v aciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 30300 (15378) | Primoz78 |
» | Club-3d 7600gs 256mb AGP frekvenciOddelek: Strojna oprema | 2973 (1942) | abazigal |
» | Graphics card is not receiving sufficient power??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3027 (2058) | Kami |
» | 6600GT problem!Oddelek: Strojna oprema | 1595 (1169) | Grill |