» »

driverji za club 7600gs agp

driverji za club 7600gs agp

Sycroft ::

poizkusil sem zadnje driverje od nvidie z njihove strani, tudi na tweakrus sem snel driverje pa vedno enaka tezava. ko zalaufam film imam po celem ekranu take modre kvadratke z valovitimi crtami (artefakti al kako) in ne razumem vec kako in kaj. ne mece mi okna s sporocilom da imam presvoh napajalnik nic... imam pa msi k8n neo2 platinum, a64 3000 2x 512 rama ... ter to graficno, ki je bila "nadgradnja" 9600pro/lite. ce imate to kartico pa imate kaksno posebno verzijo driverjev ali pa mogoce samo resitev bi se priporocal:) (kakor pa sem razumel pa je bios patch samo za odstranitev power warrninga).

torej?

Vanich ::

Artefakti = defektna kartica.
Nesi nazaj v trgovino.
Po možnosti zamenjaj z drugo znamko.

aha ok:) imam se garancijo tako da bom sel nazaj potem... mam pa tak problem:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sycroft ()

Vanich ::

Ja, tipično.
Nesi nazaj.
Probaj vzeti katero drugo firmo in ne Club3D.

hm zanimivo, zgleda sem prehitro rekel, zadnji uradni nvidia driverji delujejo lepo. tko da ne vem vec u cem je fora...

ps: delajo ja, vendar samo za kratek cas, sem igral wow ravnokar in mi zacne metat cudne reci med igro na zaslon:)) nekaj kar nebi smelo biti tam. nesem v ponedeljek nazaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sycroft ()

Raffaello ::

Samo bi zamenjal driverje za matično!:\ (naložil novejše):\

gfighter ::

Club 3D 7600gs AGP imajo dva možna problema: eden so artefakti (neodvisni od gretja kartice), drugi je pa ta, da javljajo da ni priklopljen dodatni napajalni kabel, čeprav je le-ta na mestu. V obeh primerih nesi karto na servis, da ti jo zamenjajo za novo. Glede na to, da je delež pokvarjenih pri točno tej seriji velik, ne bodo komplicirali z zamenjavo.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

sem dobil novo ja brez kompliciranja:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z grafično

Oddelek: Strojna oprema
191817 (1113) Binji
»

7900GT v aciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Navijanje
44330300 (15378) Primoz78
»

Club-3d 7600gs 256mb AGP frekvenci

362973 (1942) abazigal
»

Graphics card is not receiving sufficient power??

Oddelek: Pomoč in nasveti
333027 (2058) Kami
»

6600GT problem!

191595 (1169) Grill

Več podobnih tem