Forum » Zvok in slika » Domaci kino nasveti
Domaci kino nasveti
Tr0n ::
Opa miki, roba! :)
Ja, ti mission-i niso namenjeni nekim tezkim bassom. Za to bi potem potreboval 3-way zvocnike (floor) ali kot receno subwooferja pa se kaksne kick basse zraven :).
Ja, ti mission-i niso namenjeni nekim tezkim bassom. Za to bi potem potreboval 3-way zvocnike (floor) ali kot receno subwooferja pa se kaksne kick basse zraven :).
ABX ::
Samo pazi, da ti potem ne bo treslo sliko od monitorja. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
andrej ::
sploh ne trese. zvocnika mam kaksen meter stran, center pa je na monitorju pa ni nobenega negativnega vpliva na sliko...
zile ::
erm, nimam vec skatle od koaxa. Vem pa da je na etiketi "poreklo" pisalo, da je proizvajalec neka slovenska firma
Kabel je zelo mehak in ima pozlacene konektorje, thats it.
Kabel je zelo mehak in ima pozlacene konektorje, thats it.
BlackHole ::
Andrej, koliko si dal za kable? Koliko so debeli?
Kako to, da imaš zvočnike zraven momnitorja. Kaj nimaš Tv-ja v sobi.
Kateri sub boš vzel? Povej mi še koliko si dal za zvočnike?
Kako to, da imaš zvočnike zraven momnitorja. Kaj nimaš Tv-ja v sobi.
Kateri sub boš vzel? Povej mi še koliko si dal za zvočnike?
Integra-R ::
No da nebom odpiral nove teme, kako naj povežem audigya na reciever? Reciever ma za Sprednje ter zadnje zvočnike normalno priklop na činče (Left/right) vendar imata sub ter center vsak po en svoj činč? Iz front ter rear mi je nekako jasno povezati z kablom jack na 2rca, zmede me pa pri povezavi v center in sub. ?? Aja reciever je yamaha Rx-V340.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Integra-R ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava zvočnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 14048 (2185) | gorilla |
» | [Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Zvok in slika | 189847 (54990) | Janac |
» | Nakup HI-FI-jaOddelek: Kaj kupiti | 1534 (1264) | andrej |
» | Vaši DVD/home cinema sistemiOddelek: Sedem umetnosti | 2446 (2155) | Luigi |
» | Zvočniki za Dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1424 (1149) | grizli123 |