» »

Zvočniki za Dolby digital

Zvočniki za Dolby digital

grizli123 ::

OK, Folk. Rabim en nasvet.... Odločil sem se, da si privoščim kolikor tolikor dobre zvočnike za home teatre in se odločil za zvočnike podjetja B&W!!! Upam, da sem se pravilno odločil, a ne? No, kupil sem center B&W LCR3 in subwoofer B&W ASW500... Dobro? No, rabim pa nasvet za nakup MAIN zvočnikov in seveda SURROUND zvočnikov tega proizvajalca... Katere modele priporočate??? Mogoče še to... Receiver ima 105W sinusa na kanal.... Torej, kateri modeli bi najbolj ustrezali moji pojoči skrinjici???

TNX!!!!
Some people... they call me GRIZLI... :)

Yurko ::

A lahko poveš kolk si dal za dotčne zvočnike, pa kje si jih kupu?

LP, Yurko

grizli123 ::

Center in Subwoofer sem kupil v BIG BANGu..... Cene lahko pogledaš na njihovi spletni strani... Niso ravno poceni, ampak enkrat riskiraš, pol pa jih imaš dolgo....
Some people... they call me GRIZLI... :)

Zgodovina sprememb…

BlackHole ::

Subwoofer imaš enak koz jaz, s tem da imam jaz ostalih 5 zvočnikov znamke Tannoy, ki pa spadajo v isti razred kot B&W. Zdaj oznak od B&W ne poznam, predlagam ti pa sa kupiš ene 100 W, niti ni potrebno prevelikih ker ti bo subwoofer odlično nadomestil pomanjkanje nizkih tonov. Jaz imam sprednje Mx2, zadnje m1, cneter pa MxC, vsi so 100W. Vse sem kupil v Big Bangu in še vedno jih imajo v prodaji.

Jinxy ::

Doma imam točno tak center kot ti, za sprednja zvočnika pa B&W 602 S3 (99900 SIT/par v Big Bangu), ki trgata gate že brez subwooferja, ti ga pa tako ali tako imaš, tko da....bogi sosedje :)
Za surround ti pa priporočam 601 S3, ki je za spredaj malo premajhen, za surround pa odlična izbira!

LP

Jinxy ::

btw, kakšen Receiver pa imaš?

Paramedic ::

Sorry, ne bom za tole delal nove teme, rabim samo da ali ne: Ali so sateliti pri DTT2200 vsi enaki močni? Ker se ločijo po dolžini kabla, ali se po čem drugem tudi?
Hvala! :D
End transmission.

Zgodovina sprememb…

DrSergioDJ ::

vsi so enak mocni, razlik med njimi ni ( razn kabla v metrih )
...

Nazgul ::

Če maš center zvočnik LCR3, potem zraven najbolje pašejo DM303, ki spadajo v isti razred (za spredaj in surround) - tak mam jaz. Itak je center zvočnik najbolj obremenjen v domačem kinu.

Jinxy ::

Aja sorry, zmotu sem sem...šele zdej sem opazu, da imaš za center LCR3, jest imam pa LCR6, zato sem ti tud svetoval serijo 600.
IMHO, 303 so ful majhni boksi, tko da si vsaj za spredaj kupi kaj močnejsega.

yovo ::

Za sprednja zvocnika totalno priporocam B&W DM602 S3, zadnja pa DM601 S3. Pravkar kupujem nekaj podobnega in sem prebrskal net pocez in podolgem v zvezi z review-i, na koncu pa prisel do zakljucka da je to najboljsa konfiguracija v tem cenovnem razredu. Sem se tudi preprical na lastna usesa v Big Bangu. Prepricljivo, moram reci. Preveri tudi link Audioreview. Vglavnem z B&W ne mores zgresiti kot ze verjetno sam ves. Pa prijetno poslusanje.

Yovo

grizli123 ::

OK, folk. Hvala za vaše nasvete... Veliko ste pripomogli k moji odločitvi..... TNX...
Some people... they call me GRIZLI... :)



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Zvok in slika
1501187477 (52620) Janac
»

Nakup 5.1 zvočnikov

Oddelek: Zvok in slika
1810237 (9709) Paramedic
»

Domaci kino nasveti (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5822494 (21535) Integra-R
»

A so te hi-fi komponente OK?

Oddelek: Kaj kupiti
242374 (2009) Dami
»

Vaši DVD/home cinema sistemi

Oddelek: Sedem umetnosti
232382 (2091) Luigi

Več podobnih tem