» »

Heker?

Heker?

Tammih ::

Bok!
Mam težave s Emulo, Azureusom, ki mi snemata zadnja dva tedna obupno počas (do 5 kb)..prej sta do 150kb.. Oba programa javita neko napako v zvezi s firewall-om(je disable) oz. routerjem..
Mislim, da za vsem tiči naš nadubudni "HEKER" (lastnik garsonjere v kateri stanujem), ki stalno nekaj serje po našem skupnem routerju (čeprou nima blage veze kaj dela:\ ).. Kaj mente, da je naredu ter kako naj jst zdej to popravm, ne da bi reučka preveč vznemirjou:P

P.S.-Če ne bi bla garsonjera drgač odlična, bi ga ze 100x poslou u pm
Hvala

Aja, pa portov ne morem forvardirat, ker ne vem njegovga up.imena in gesla.. Lahko kako drugač forvardiram oz. resetiram nastavitve routerja, ne da bi bil fizično poleg njega?
Dejte mi proooooosm pomagat, ker drugač se mi bo zmešal..ta tip je tko težak;(

MihaFirst ::

am... greš do njega in mu prerežeš kabl do routerja :\

lahk mu pa še rečeš da če ne neha težit da ga boš tak shekal, da se mu bo s grafične začel kadit :D
www.gamma.si

Zgodovina sprememb…

jRk0 ::

poglej na netu od modela kaksen ma prednastavljen password pa username, ponavadi sta to kak admin/admin ali kaj podobnega. pol pa se konektas na njega preko mreze na njegov ip pa se prijavis vanj.

kje si pa doma, ce smem vprasat?:D mogoce sem jaz na tebe prkloplen, hehe.
You fuck up once, you loose two teeth.

Edwart- tvoja varianta pride v poštev jutr popoldne, če ne bom rešu drgač>:D
jRk0-tistle admin sm že probou, sm je model zvit8-O ...drgač sm iz LJ-bežigrad

K se da še kako drugače zadevo pospešt, al je nujno, da forvardiram porte? Če je nujn pa mi povejte, če moram na tisto stran, kjer je zahtevano geslo (ga ne vem), al lahko kako drugače porihtam?

amigo_no1 ::

našem skupnem routerju
Se pravi router ste kupili skupaj ?

Ne gre drugače

multiscan ::

Tammih, če nimaš passworda in usernama pol nimaš kaj dost praskat.lahko ga greš fehtat da ti odpre porte če jih zna sploh:D
Čeprav, jest sem že nekaj stanovanj zamenjal, z temi P2P programi so povsod težave, če nič druzga zjebejo kompleten bandwith
če ma tvoj landlord tut cmp pol ni nč čudnega da ti ne odpre portov, verjetno je dostop do interneta njegov, dela kar hoče oz. želi.
če sta se zmenila za internet pol skor nimaš kaj jokat glede na to da si sam reku da ti net dela bp.jebiga ko boš velik boš mel svoj prključek pa boš lohk vleku kolkor boš hotu.
do takrat ti pa predlagam da si najdeš beybiko pa jo pelješ v kino:D , boš še do česa druzga pršu ne sam do filma, ne pa da visiš za kišto in drkaš....

Bejbiko mam, tako, da drkam ne več tok;) ..sej v bistvu tut njo moti, da zadeva ne dela..Ko bom velik bom meu pa itak celo centralo zase:P

multiscan ::

če se boš z beybiko bolj ukvarjal pol boš mel manj časa razmišljat o P2P težavicah, pa še ona bo bolj zadovoljena:P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1896487901 (38037) Rias Gremory
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

372341511 (41967) ignats
»

Ultra VNC

Oddelek: Pomoč in nasveti
102226 (1976) ThinMan
»

linux server (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
718463 (7470) #000000
»

ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32964642 (28337) JoskoMacher

Več podobnih tem