Forum » Operacijski sistemi » Apache2Triad service in Error 1053
Apache2Triad service in Error 1053
Damjan Jagar ::
Nekaj mesecev imam inštaliran Apache2Triad na katerem "teče" blog in web page. Po mesecu dni sem rebootal mašino in danes se mi ni več zagnal servis Apache2Triad Apache2 Service, ki je nastavljen na avtomatični zagon. Po ročnem startu mi javi error "Error 1053: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion" oz. "Windows could not start Apache2Triad Apache2 Service on Local Computer. For more information, review the System Event Log. It this is a non-Microsoft service, contact the service vendor, and reger to service-specific error."
Podobno se mi je enkrat že zgodilo, ampak se je takrat servis po dveh, treh urah sam od sebe zagnal. Danes ga čakam že skoraj osem ur.
Mi zna kdo pomagat? Obiskal sem forum Apache2Triad in poizkusil dve rešitvi, ki sem ju našel na Googleu, ampak ni nič pomagalo.
EDIT: bi mogoče tole bolj sodilo v Izdelava spletišč?
Podobno se mi je enkrat že zgodilo, ampak se je takrat servis po dveh, treh urah sam od sebe zagnal. Danes ga čakam že skoraj osem ur.
Mi zna kdo pomagat? Obiskal sem forum Apache2Triad in poizkusil dve rešitvi, ki sem ju našel na Googleu, ampak ni nič pomagalo.
EDIT: bi mogoče tole bolj sodilo v Izdelava spletišč?
http://jagar.si
- spremenil: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Naučimo se igrati kitaro (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Sedem umetnosti | 527486 (431) | Zvezdica27 |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 253070 (27735) | miko22 |
» | oscommerce v slo (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8343 (7158) | gregy |
» | [win xp] ne naloži profilaOddelek: Operacijski sistemi | 1118 (1073) | Hair |
» | Apache + PHP + MySql = ???Oddelek: Izdelava spletišč | 1380 (1115) | SLOWWWeb.net |