Forum » Operacijski sistemi » Kje dobiti driverje za starejši ATA raid kontroler?
Kje dobiti driverje za starejši ATA raid kontroler?
krneki0001 ::
Vem samo to da je od firme sillicon images in da je ATA 100 in ATA133 kompatibilen. Pa ko ga priklopiš ti pri butanju napiše da je SIL ata raid kontroler.
Kje bi zdej mal več o tem kontrolerju našel podatkov? in kje bi dobil driverje za windows 2003 server?
Kje bi zdej mal več o tem kontrolerju našel podatkov? in kje bi dobil driverje za windows 2003 server?
aljazh ::
Jaz imam Silicon Image ATA 100/133 RAID kontroler na eni od svojih kišt. Na priloženem CDju so driverji za WinXP, ne vem pa če so tudi za Win 2003.
Lahko naredim eno kopijo ploščka, če bi to kaj pomagalo.
EDIT: Našel tudi navodila. Driverji so samo za Win 98, Me, NT, 2000, XP. Če želiš, jih (navodila) lahko poskeniram.
Lahko naredim eno kopijo ploščka, če bi to kaj pomagalo.
EDIT: Našel tudi navodila. Driverji so samo za Win 98, Me, NT, 2000, XP. Če želiš, jih (navodila) lahko poskeniram.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aljazh ()
krneki0001 ::
A lahko nekam na net odložiš driverje za winxp in win2000. Ali pa mi jih pošlješ na mail nebivedu@yahoo.com.
Hvala.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP ne zazna enega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1538 (1443) | Marjan |
» | Asus A7V133 z Promis RAID kontrolerjem --- Težave !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1115) | OrlyTM |
» | >> HOT ROD 100pro << Uporabil kdo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1212) | MUC |
» | Pocasen racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1365) | CEZAR |
» | RAID kontroler (abit kt7)Oddelek: Strojna oprema | 2079 (1880) | Igor |