» »

LG LHRH7506TA+HDD 160GB domači kino

LG LHRH7506TA+HDD 160GB domači kino

IVo ::

Ali ima kdo izkušnje s tem ali katerim drugim hišnim kinom iz tega cenovnega razreda (200.000SIT). Odločam se za nakup in bi prosil za čim več pomoči:) . Kaj pa kakšen bolji DVD-Divix-HDD predvajalnik brez zvočnikov? Seveda za nižjo ceno, še vedno pa best buy... Vnaprej hvala za pomoč!
Lep pozdrav
  • spremenilo: IVo ()

Calligula ::

Padlo mi je v oci, da imas v mislih 200.000 SIT. Tudi slucajno za take denarje ne kupuj nicesar kar ne podpira HDTV formata.
Sonyjev HDD snemalnik z 450 gigabyti to podpira in je drag oz za moje pojme predrag. Tem zadevam se zelo hitro pada cena.

Raje kupi kakega Hyundaija ali Samsunga za kakih 70.000 SIT in potem cez leto ali dve(ko bo HDTV standard bolj standarden) za enak denar ze vrhunski nov model.

Zdaj dajat 200.000 SIT za karkoli po mojem ni smiselno.

Amm sej ta ima HDTV... Oz hdmi prikljulček...pa to itak nima veze z predvajalnikom...itak mam TV ki ga podpira...ane?
Zanimiva povezava o tem sistemu pa še ena LINK

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: IVo ()

No odloču sm se počakat na kakšen boljši HD, Blue ray -DVD-predvajalnike, zdej bi samo nabavu kakega cenejšega DVDpredvajalnika, ki ima hdmi priključek...cena tam do 40.000SIT. Prosim za pomoč. Gledal sem tiste topike o različnih ponudnikih DVDplayerjev ampak tam se ne najde nič konkretnega...

danix1 ::

LG 7506 dela zelo solidno, pa tudi HDMI izhod ima. Tudi podnapisi pri divx filmih so slovenski in velikost je OK. In zdaj ne stane več 200.000 ampak kar nekaj manj. Če pa nameravaš čakat na te HDTV in Bluray zadeve, da bodo komercialno uspešne in pokrite z signalom in cenovno dostopne, pa boš vmes že ostarel. Če hočeš pač živi do brez domačega kina in glasbenega sistema še naslednjih vsaj 5 - 6 let, po moje še več....Boš vsaj denar porabil za kaj drugega. In vidim, da so nekateri na tem forumu zamenjali 450GB Sony snemalnik z HDMI izhodom za HDTV snemalnik. (verjetno je mislil model RDRHX1010). Sony še sploh ne prodaja HDTV Blu-ray ali DVD-HD snemalnika, vsaj v Evropi ne. Pa tudi če bi ga, si danes ne bi imel početi z njim kaj dosti. Z njim bi si lahko enako predvajal DVD-je snemal pa na BluRay verjetno ne bi, saj sploh ne bi mogel kupiti praznega medija in ko bi videl ceno za njega bi se verjetno samo obrnil. Zato ti svetujem tako: format današnjega časa in še za zelo veliko naslednjih let je DVD tako bo tudi ostalo. BluRay in DVDHD bosta, ko bosta splavljena v evropi, absolutno predraga in namenjena
samo za tehno frike ki imajo preveč denarja. Nove tehnologije zato ne smeš kupovati takoj ampak počakati vsaj par let.
Zato, če bi rad imel ličen domači kino z HDD snemalnikom lahko komot kupiš LG-ja, saj Samsungi za 70.000 nimajo HDD snemalnika. Ostale alternative pa so Sony HARRD1000, ali pa da kombiniraš kak HDD snemalnik z receiverjem za domači kino in z zvočniki. Možnosti je veliko in vse lahko dobiš za manj kot 200.000 - ampak brez HDMI, če bi ga slučajno rad imel.Če hočeš kak nasvet glede komponent, ti ga lahko dam.
Je pa tudi res, da samo kvaliteten snemalnik z HDD in HDMI košta vsaj 110.000, kje je še potem AV receiver in zvočniki. Za spodobno kakovost rabiš še vsaj enkrat toliko. Zato ti lahko mirno rečem da je LG Best Buy. V Big Bangu stane okrog 170.000 SIT

Calligula ::

Meni se ni slo za HDMI izhod.
Snemanje videa v HDTV bi bilo zanimivo. Oz se posebno s kakih H.264 kodekom, ce bi imel snemalec podporo.

Kupi si DIVX player v Comtronu z HDMI podporo-za 17.000 so meli take pa se za spominske kartice ma podporo.
Pa loceno kak cenejsi HDD snemalec ala Samsung ali Hyundai zaenkrat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36863361 (15851) Buffy
»

HDD snemalnik in predvajalnik z DVB-C

143675 (3299) krebs11
»

SiOL in VOD video na zahtevo

101209 (1043) M&M
»

DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )

9522990 (10205) Yossarian
»

Kateri DVD HDD zapisovalnik/predvajalnik s podporo Divx?

212992 (2368) Calligula

Več podobnih tem