Forum » Pomoč in nasveti » Težave z monitorjem SAMSUNG 913B
Težave z monitorjem SAMSUNG 913B
Bato ::
Imam težavo z omenjenim monitorjem in sicer mi napiše sledeče:
Not Optium mode"
1280x1024 60Hz
Recummended Mode
Se poskušal spremeniti resolucijo ne pomaga. Če pa dam da drug monitor pa dela. Poskusil naložit nove driverje za grafično ter monitor.
Ko računalnik resetiram je zanimivo da mi že ko se nalaga sistem oz. čist na začetku ko se procesor, ram,disk....mi prav tako to napiše.
Ko pa ugasnem računalnik pa ga pustin ca 1 uro pa dela vse ok. Potem pa mi dela 1 dan in nato spet crkne. Ugotovil sem da crkne ko grem spreminjat ločljivost oz. resolucijo.
Najprej pred kakim mesecen pa so se mi začel pojavljati bel zaslon ter črte so šle po ekranu ( tega mi sedaj več nedela).
Prej sem imel CRT zaslon nisem imel nikoli problemov.
Moje vprašanje je sledeče nevem kaj je narobe ali monitir ali grafična. Je že kdo imel slične zadeve ?
Hvala za pomoč
Not Optium mode"
1280x1024 60Hz
Recummended Mode
Se poskušal spremeniti resolucijo ne pomaga. Če pa dam da drug monitor pa dela. Poskusil naložit nove driverje za grafično ter monitor.
Ko računalnik resetiram je zanimivo da mi že ko se nalaga sistem oz. čist na začetku ko se procesor, ram,disk....mi prav tako to napiše.
Ko pa ugasnem računalnik pa ga pustin ca 1 uro pa dela vse ok. Potem pa mi dela 1 dan in nato spet crkne. Ugotovil sem da crkne ko grem spreminjat ločljivost oz. resolucijo.
Najprej pred kakim mesecen pa so se mi začel pojavljati bel zaslon ter črte so šle po ekranu ( tega mi sedaj več nedela).
Prej sem imel CRT zaslon nisem imel nikoli problemov.
Moje vprašanje je sledeče nevem kaj je narobe ali monitir ali grafična. Je že kdo imel slične zadeve ?
Hvala za pomoč
Bato
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586248 (25577) | Dominator |
» | Težave Mythubuntu - ne dobim/izgubim slikoOddelek: Operacijski sistemi | 1691 (1534) | opeter |
» | Problem z grafikoOddelek: Zvok in slika | 987 (741) | Nagi Bator |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18963 (12479) | Ursus |
» | Topel LCD zaslon in pekoče očiOddelek: Strojna oprema | 3818 (2413) | Hux |