Forum » Programska oprema » Samurize
Samurize
eales ::
Zanima me, kako bi naredil pri temu programu tako, da bi mi kazalo koliko so zasedeni diski, rami in še kaj drugega. recimo neki tazga kot je to. poskusu sem že vse možno, ampak še kar ne znam naštimat. Hvala za pomoč.
;-) ::
Icariu5 čist enostavno je...zaženeš program pa zmečeš skupaj vse elemente pa ti špila.
Kje pa maš problem?
Kje pa maš problem?
Evo tuki je screen shot. In kje naj zdaj tuki vse elemente skupi namečem? Al bi mogu kej druzga odpret oz. inštalirat??
;-) ::
To shrani v \Program Files\Samurize\configs\media...sej veš.
Nato odpri Client.exe... pol se ti pa pokaže tam spodaj ikonica c področju za obvestila al kak se reče pa daš select confing file pa media pa izbereš tisto svoje.
Nato odpri Client.exe... pol se ti pa pokaže tam spodaj ikonica c področju za obvestila al kak se reče pa daš select confing file pa media pa izbereš tisto svoje.
Hvala . Za silo mi kaže plac na diskih(beri grdo oblikovano), tko da se bom mogu še mal igrat .
Še eno vprašanje mam Kera funkcija je, da ti prikazuje porabo cpu-ja pa ramov??
Ne najdem in ne najdem.
Ne najdem in ne najdem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267295 (66887) | Seljak |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30110 (13544) | darkolord |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40517 (15499) | brainiac20 |
» | Internet Explorer 7 le za XP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11297 (8366) | Road Runner |
⊘ | ddosOddelek: Omrežja in internet | 3793 (2868) | Predator |