Forum » Zvok in slika » DVD/Divx meniji
DVD/Divx meniji
Samoyed ::
Živjo,
prosim za nasvet in sicer iščem programček s katerim bi lahko kreiral DVD ali Divx menije, ki bi se pojavili za izbiro filma ko bi dal DVD v predvajalnik. Če kaj takega obstaja posebej za Divx/Xvid filme brez prekodiranja v kak drugi format. Torej da bi to bil pač nekakšen izbirni začetni meni oz. lista s katere bi izbral film oz. datoteko in bi se avtomatsko pognal kot pri DVDjih pri vstavivi ploščka v DVD/Divx player (v mojem primeru Pioneer DV-385).
Vnaprej hvala za odgovore!
prosim za nasvet in sicer iščem programček s katerim bi lahko kreiral DVD ali Divx menije, ki bi se pojavili za izbiro filma ko bi dal DVD v predvajalnik. Če kaj takega obstaja posebej za Divx/Xvid filme brez prekodiranja v kak drugi format. Torej da bi to bil pač nekakšen izbirni začetni meni oz. lista s katere bi izbral film oz. datoteko in bi se avtomatsko pognal kot pri DVDjih pri vstavivi ploščka v DVD/Divx player (v mojem primeru Pioneer DV-385).
Vnaprej hvala za odgovore!
gumby ::
za DVD menije bos rabil kak authoring program... malo pobrskaj po netu
divx pa kolk vem ne pozna menijev, tu si omejen na zmogljivosti predvajalnika
divx pa kolk vem ne pozna menijev, tu si omejen na zmogljivosti predvajalnika
my brain hurts
gumby ::
hmm... izgleda, da ga res podpira (odkar je xvid zunaj nisem vec povohal divx-a)
ostane pa vprasanje, koliko tega poznajo predvajalniki (tule mislim predvsem na HW)
ostane pa vprasanje, koliko tega poznajo predvajalniki (tule mislim predvsem na HW)
my brain hurts
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33881 (7712) | copkacopi |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72203 (16965) | LexLuthor |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24881 (9495) | bizi72 |
» | [divXvid] Gran prix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 11040 (6199) | jure1 |
» | Deinterlace pri zajemanju videaOddelek: Zvok in slika | 2190 (1719) | AtaStrumf |