Forum » Zvok in slika » XORO ne izvrže CDja
XORO ne izvrže CDja
YZY ::
Xoro HSD415 mi noče izvreči CDja. Pri vklopu bere CD in nato napiše no disc. Open CD ne dela. Kaj sedaj?
YZY ::
Nisem nadgrajeval. Je delal... so otroci zamenjali cd in od takrat ne dela... čip ki drajva cd enoto greje ko strela.
Timmah ::
isto se je zgodilo meni, nesi na servis vrjetno ti bojo menjali motorcek za odpiranje vrat. (baje ni tko redka napaka to) =)
donde esta francesca
fejstfnt ::
Xoro HSD415 mi noče izvreči CDja. Pri vklopu bere CD in nato napiše no disc. Open CD ne dela. Kaj sedaj?
Imam isti problem, predvajalnik ni več v garanciji, na servisu pa so rekli da bi me popravilo stalo 1/2 delovne ure kar je 5500 SIT.
Zanima me če je že kdo poskusil to sam zrihtat - kako, ziroma če bi kdo to popravil ceneje.
Dreambox ::
XORO HSD 415
Isto mi ni dal cd ven, zato sem ga razkopal in mal podrmal
motor ki vrti cd in je delal 1 teden, potem pa je spet crknil.
Tokrat sem motor razstavil na prafaktorje in se zgrozil, kaj
dajo noter. Namesto krtačk so noter aluminijaste žičke, ki so
bile zažgane. Vse skupaj sem očistil in stvar je delovala pol
leta, potem pa je začel spet zaje....t.
Xoro mi je sicer všeč, ampak zaradi tega si ne upam več kupit te firme.
Isto mi ni dal cd ven, zato sem ga razkopal in mal podrmal
motor ki vrti cd in je delal 1 teden, potem pa je spet crknil.
Tokrat sem motor razstavil na prafaktorje in se zgrozil, kaj
dajo noter. Namesto krtačk so noter aluminijaste žičke, ki so
bile zažgane. Vse skupaj sem očistil in stvar je delovala pol
leta, potem pa je začel spet zaje....t.
Xoro mi je sicer všeč, ampak zaradi tega si ne upam več kupit te firme.
jvolk ::
No sedaj sem dobil spet enega 415. Stvar priključim se zloži skupaj napiše LOAD. potem pa NO DISC. Seveda tudi ta noče ejectat. Finta je pa v tem: Probal sem odpret vrata na mehanski način (razkopal tisti kos dvdroma pa lepo potegnil vrata ven) potem jih je pa znal sam porinit noter. Če mu dam cd ali pa dvd noter mi pa reče no disc, tako da tudi če je bil napačno flashan ga ne morm preflashat. Ne vem pa kaj se je z njim dogajalo.
pavka ::
Malo denarja malo muzike.Servis je edina prava rešitev, čeprav bo verjetno ceneje kupiti novega,kvalitetnejšega
Več glav več ve!!!
megla100 ::
Sem mel enak primer kot jvolk. Ko sem vstavil CD je najprej napisal load, potem pa no disk.
Sem ga razstavil na prafaktorje in spucal motorček, ki vrti CD in motorček, ki izvrže pladenj.
Sedaj zadeva spet dela kot je treba. Je pa treba zelo pazit, ko razdiraš motorček, saj so tisti
jezički ki so notri namesto krtačk zelo drobceni in se hitro ukrivijo in zlomijo.
Sem ga razstavil na prafaktorje in spucal motorček, ki vrti CD in motorček, ki izvrže pladenj.
Sedaj zadeva spet dela kot je treba. Je pa treba zelo pazit, ko razdiraš motorček, saj so tisti
jezički ki so notri namesto krtačk zelo drobceni in se hitro ukrivijo in zlomijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: megla100 ()
jvolk ::
megla100,
tvoj post me je spodbudil k temu da sem stvar še enkrat odprl. Očistil sem motorčka. Sedaj stvar celo eject pa close pladnja naredi. Tudi cd/dvd se vrti, a žal kot prej reče no disc.
tvoj post me je spodbudil k temu da sem stvar še enkrat odprl. Očistil sem motorčka. Sedaj stvar celo eject pa close pladnja naredi. Tudi cd/dvd se vrti, a žal kot prej reče no disc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227754 (38260) | fr33sat |
» | Nakup divx predvajalnikaOddelek: Zvok in slika | 2786 (2535) | rimljan |
» | popravilo xoro 415 dvd playerjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1594 (1473) | bond007 |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2268 (2008) | Stepni Volk |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2595 (2157) | Yossarian |