Forum » Zvok in slika » SiOL TV in LCD TV
SiOL TV in LCD TV
Lethal-Angel ::
Danes sem dobil 32" Sony-ev BRAVIA LCD TV (KDL-32U2000), in nikakor ne znam nastaviti da mi samodejno preklopi na SiOL TV (ki je priklopljen preko SCARTa - AV1), zato moram ob vklopu sam preklopiti na AV1 (ima še nekaj drugih možnosti: AV2, HDMI, VGA, Digital TV, Analog TV,...).
Če ima mogoče kdo izkušnje s tem naj pove.
P.S. Se splača AMINO priklopit preko kakega drugega kabla? (nekje sem prebral da je slika malo boljša če se ga priklopi s HDMI kablom)
Če ima mogoče kdo izkušnje s tem naj pove.
P.S. Se splača AMINO priklopit preko kakega drugega kabla? (nekje sem prebral da je slika malo boljša če se ga priklopi s HDMI kablom)
Rumko ::
Če imaš A130 potem definitivno, saj ta model podpira HD in preverjeno je veliko lepša slika :)
Zdaj ne vem a sem samo jaz nesposoben ampak preko SCART se ne da HD slike pripeljat?
Zdaj ne vem a sem samo jaz nesposoben ampak preko SCART se ne da HD slike pripeljat?
matter ::
Siol niti ne oddaja v HD resoluciji, tako da ti HD TV ne pomaga kaj pri kvaliteti slike.
Grem basket pa bom neloke metal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov LED LCD in TelemachOddelek: Zvok in slika | 2272 (1999) | darkomiku |
» | Povezava Lcd tv z ojačevalcemOddelek: Zvok in slika | 2077 (2032) | tony10 |
» | SiolTV - kvaliteta Amino/Sagem (HDMI - Scart) ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4200 (3846) | Tomson |
» | Gorenje TV & scartOddelek: Zvok in slika | 1376 (1206) | joze |
» | SVHS-SCARTOddelek: Zvok in slika | 1020 (943) | Aspirinix |