» »

Podnapisi prehitavajo film

Podnapisi prehitavajo film

manijak13 ::

Iz DVD-ja sem v XviD zripal film Driven film zasede placa cca.650 mb Iz interneta sem si pobral tudi podnapise a le ti prehitavajo za točno 50 sec podnapisi so v formatu .sub kaj naj naredim?
Ne splača se mi z Notepad-om urejati vrstico po vrstico naj odrežem prvih 50 sec filma?
To sem že poskusil z Adobe Pemiere Pro 1.5 ampak ko mi je exportalo je pokazalo da bo to delalo približno eno uro.
Vse je ok ampak ko pride nekje do 10min film zasede že 1.8Gb je kakšna druga možnost?

jRk0 ::

zakaj bi film spreminjal, ce se spremeni podnapise?

ze bsplayer ma casovno moznost prestavljanja...sam more bit isti framerate ane.

ce ne pa mas programcke za podnapise spreminjat, tud framerate in vse, sem ze parkrat popravil kaksne.
You fuck up once, you loose two teeth.

#000000 ::

Subtitle workshop je zastonj program pa še slovensko obvlada.
Zlovdi si dol, odpri z njim podnapise in naloži film, poglej če imata video in podnapisi iste hitrosti 23.976 , 25.000 ipd.

Pol daj play in čaki da začne kdo kaj žlobudrat, takrat stisni pause, in klikni na prvi podnapis (če je tam naslov pač sinhroniziraj na nasov, ampak jest ponavad kr pobrišem vrstice z naslovom in avtorjem podnapisev) da označiš vrstico, pol klikneš na gumbek 1 (prva synhro točka) in oddrsaš na zadnji podnapis (kjer spet pobrišeš kar se ti zdi odveč, kake podpise avtorjev ipd) označiš zadnji podnapis, in premakneš timeline nekje na konec filma, ter probaš najt tisti zadnji dialog, ko ga najdeš spet daš na pause, klikneš 2 (zadnja synhro točka) program ti bo nekaj napletel da se je spremenilo to in to bla bla bla, ti samo dej yes oz. da in zdaj lahko ali zapreš program in podnapisi se bodo shranili kot si jim ukazal, ali pa greš shrani kot ter shraniš podnpise v ustrezen format.

Če ti bodo falili ČŠĐŽĆ ipd. najdi nastavitve in nastavi po sliki, drugače šumnikov ne bo.

Aja sub formata ne podpirajo vsi domači predvajalniki, tko da podnapise shrani kot SRT ali txt format. LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

BlackHole ::

Ta zadnje ne bo pomagalo, ker tudi SRT ne podprajo vsi? Vsaj mojemu kolegu enkrat SRT delajo, drugič pa ne. Drugače pa se mi zdi TimeAdjuster nekako bolj enostaven za podnapise štelat.
LP Marko

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7924401 (11477) Alessio983
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

22077965 (20101) CaqKa
»

Prevajanje podnapisov [problem]

Oddelek: Pomoč in nasveti
102274 (2086) T-h-o-r
»

Philips DVP 5140 DVD Player

Oddelek: Pomoč in nasveti
63551 (3441) peregrinus
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

14526468 (13803) podtalje

Več podobnih tem