» »

Pomembna novica za vse kadilce

Pomembna novica za vse kadilce

dex ::

Iz dokaj zanesljivega vira sem izvedel, da se bo po 1.1.2002 za 50% dvignila samo trošarina (or sth.). Tko naj bi se cigareti podražil za cca. 15 SIT na škatlico. Veselo kajenje še naprej>:D
vem, da nič ne vem...

Kaboom ::

še premalo
cigareti so luksuz... zato morajo biti dražji
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

MadMax ::

dex: stara novica...

Kaboom: tobak ljudje uporabljamo ze od pamtiveka, zatorej to nikakor ne more biti luksuz.

Luksuz je internet - naj ga 20x podrazajo!8-)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMax ()

pamtivek je za evropejce od leta 1492 dalje, za ameriške domorodce pa verjetno daleč prej...

od pamtiveka ljudje uporabljamo energijo... (pa ne mislim električne)

internet ni luksuz - ker potem bi se lahko za knjige, šolo in podobno reklo da so luksuz... ne smejo bit. če internet uporabljaš za koristne namene, potem ni luksuz, če si pa na njem zato da se lahko pohvališ, oni dan sem pa bil šest ur na internetu, potem je to luksuz.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

kuglvinkl ::

Hvala vsem Bogovom!
Your focus determines your reallity

Rus ::

TO MI DELI !!!

Stari ej, če je to res, HVALA VSEM BOGOVOM (težko vsem, ker je sam edn :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

MadMax ::

Hehe, Kaboom, sem kar vedel, da bos odpisal:D

Aja tut cigarete lahko koristno uporabis:
1. testiranje protipozarnih senzorjev,
2. ce ti na avtu crknejo brisalci na dezeven dan, vzames 2-3 cigarete, jih zdrobis in s tobakom natres sprednjo sipo,
3. ....ne da se mi pisat...8-)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Sergio ::

vzameš, vtakneš v usta, prižgeš, potegneš, izdahneš...

...ter si boljše volje, bolj pomirjen, in sploh...

Vsak človek mora imeti osebnostno napako. Nekateri pač kadimo.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Mercier ::

Če jih preveč podražijo, bo zrasla stopnja kriminalitete.

Sposoben sem ubiti za čik. >:D

mah, ite raka futrat...

ps - moja mati (40) je pred tremi leti iz zdravstvenih razlogov morala nehat kadit. naenkrat ! brez kakega cartanja s kakimi nizko nikotinskimi čiki... živčna bla ko joj...

ps2 - moj foter (49) je letos istotak nehal kadit, ga je skoro zlomlo, živčkal,...

poskusite redni kadilci (če vam to ni problem, rajši čist pustite že zdaj) en teden NE kadit, boste vidli. čez dvajset let se bote počutli dvajstkrat hujše kot ta teden...

Elemen_T ::

Kaboom: Shit happens.
Možno tudi, da pri 30ih krepnem zaradi prečkanja ceste.

Na obdukciji sem videl pljuča 30 letnega kadilca (baje cca škatla na dan) in kaj sem videl?
Rožnata pljuča z sem ter tja kakšno črno piko - pa še to je obduktor rekel, češ, da je možno, da Ljubljana dela svoje (zrak pa to).

Nič ne rečem. Čiki so škodljivi in v končni fazi absurdni.
Ampak!, kot
1. "Nadrejena" družba too much pretirava - jest kadim marlboro light in dejstvo je, da bi bilo 100% slabše, če bi kadil Boss classic.

Namreč debata o količini skajenih cigaret in posledicah količine je zelo zelo relativna stvar. Poleg tega pa tudi povsem subjektivna...hočem rečt - odvisna od človeka.
Npr. Nekdo bo skadil samo par cigaret na dan pa bo krepnu po hitrem postopku. Recimo, da ta oseba samo poležava, je meso, gleda TV in opravlja delo.

Druga oseba, se več ukvarja s športnimi dejavnostmi, hodi v naravo, na zrak..., se prehranjuje bolj z zelenjavo kot z mesnimi scenami in poleg skadi škatlo na dan verjetno ni tako rizična kot oseba1.

No, če potegnemo črto,
------------------------------------------------------
Enkrat bom umrl.

kuglvinkl ::

Mah seveda. Če kadiš, še ne pomeni, da maš BierKessel, da ne vidiš svojega "orodja", že za zajtrk zmažeš kilo pomfrija, se povprečno 3× na teden usipaš, da ne naštevam.
Your focus determines your reallity

Mercier ::

No, enkrat nameravam nehat. Ampak takrat za vedno. Po en teden pa, ne hvala. Ratam iz takega čist normalnega poba zoprn, okolico ogrožajoč, pomilovanja vreden pizdun.

Ko bo taprav čas...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenehanje kajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
431106633 (31029) Ajrina
»

Katere čike kadite? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

441110728 (44877) Limona
»

Nove trošarine na alkohol in tobak? (strani: 1 2 )

7718624 (17479) Phil
»

Podražitev cigaret (strani: 1 2 )

927951 (5563) poweroff
»

KAJENJE PRI 13-TIH??? (strani: 1 2 )

946871 (5815) blue96

Več podobnih tem