Forum » Omrežja in internet » Help - vzpostavitev hišnega omrežja in priklop na Simobil Connect Card
Help - vzpostavitev hišnega omrežja in priklop na Simobil Connect Card
Clio_freak ::
Živjo,
informativno me zanimajo rešitve za povezavo 2(3) računalnikov v mrežo, ki so dislocirani po hiši. Potem pa bi rad imel sharan dostop z vseh teh računalnikov na internet preko Connect Card-a. V to bi se spustil, ker nimam možnosti ADSL, kabelskega interneta,... in tudi nič ne kaže na to da se bo v bližnji prihodnosti kaj spremenilo.
Zanima me kaj vse potrebujem in kako to izvedem.
Vnaprej hvala za pomoč.
informativno me zanimajo rešitve za povezavo 2(3) računalnikov v mrežo, ki so dislocirani po hiši. Potem pa bi rad imel sharan dostop z vseh teh računalnikov na internet preko Connect Card-a. V to bi se spustil, ker nimam možnosti ADSL, kabelskega interneta,... in tudi nič ne kaže na to da se bo v bližnji prihodnosti kaj spremenilo.
Zanima me kaj vse potrebujem in kako to izvedem.
Vnaprej hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572219 (509) | blink |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11504 (4069) | acookook |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16655 (8096) | gslo |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5412 (5086) | hobbit |
» | Program Everest | Veliko vprašanj!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2239 (1986) | Myth |